Първа точка Първа точка“ е видео подкаст на Капитал“ с

...
Първа точка Първа точка“ е видео подкаст на Капитал“ с
Коментари Харесай

Томислав Дончев гостува в "Първа точка"

Първа точка

„ Първа точка “ е видео подкаст на „ Капитал “ с водещ Полина Паунова. Включва поредност изявленията по значителните настоящи и политически тематики и предлага диалози по най-важните тематики в обществото.

Ден откакто Народното събрание отхвърли излъчения от ГЕРБ кандидат-премиер Николай Габровски, в подкаста " Първа точка " гостува заместник-председателят на партията и депутат Томислав Дончев.

Той ще отговори на въпроса за какво останалите обединения в 48-я парламент не повярваха на Бойко Борисов, както и какво значи поддръжката от Движение за права и свободи. И още: допустимо ли е държавно управление в това Народно заседание и по какъв начин ще гласоподава партията по президентското несъгласие върху Изборния кодекс.

Разговорът с Томислав Дончев можете да гледате и слушате онлайн в четвъртък от 16.30 часа на Capital.bg, както и в профилите на " Капитал " във Фейсбук и YouTube.
Свързани публикации Подкаст с Никола Тулечки: С въвеждането на машинния избор спада резултатът главно на ГЕРБ 8 декември 2022, 18:24 Подкаст с Божидар Божанов: Не е ясно дали машините ще работят с новия тип хартия 2 декември 2022, 13:26 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Полина Паунова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР