Първа точка Първа точка“ е видео подкаст на Капитал“ с

...
Първа точка Първа точка“ е видео подкаст на Капитал“ с
Коментари Харесай

Татяна Дончева гостува в "Първа точка"

Първа точка

„ Първа точка “ е видео подкаст на „ Капитал “ с водещ Полина Паунова. Включва поредност изявленията по значителните настоящи и политически тематики и предлага диалози по най-важните тематики в обществото.

Бившият заместник-председател на Народното събрание и водач на " Движение 21 " Татяна гостува в епизода на " Първа точка " този четвъртък.

Юристката, която в 46-я парламент беше част от " Изправи се.БГ " и си партнираше с " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " ИТН " в Народното събрание, ще отговори на въпроса допустимо ли партиите в това Народно заседание да сформират държавно управление.

Дончева, която преди години напускайки Българска социалистическа партия предвижда, че " не след дълго левицата ще се бори за прескачане на бариерата от 4% " ще разяснява и управлението на " Позитано " 20, както и допустимо ли е Корнелия Нинова да ръководи с ГЕРБ и Движение за права и свободи?
Свързани публикации Подкаст с Крум Зарков: С хартиената бюлетина Българска социалистическа партия оказва помощ на ГЕРБ и Движение за права и свободи на идващ избор 17 ноември 2022, 17:49 Подкаст с Кирил Петков: Политическа партия няма да прави коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане, само че ще поддържа положителните хрумвания 10 ноември 2022, 15:41 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Полина Паунова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР