Първа точка Първа точка“ е видео подкаст на Капитал“ с

...
Първа точка Първа точка“ е видео подкаст на Капитал“ с
Коментари Харесай

Крум Зарков гостува в подкаста "Първа точка"

Първа точка

„ Първа точка “ е видео подкаст на „ Капитал “ с водещ Полина Паунова. Включва поредност изявленията по значителните настоящи и политически тематики и предлага диалози по най-важните тематики в обществото.

Служебният министър на правораздаването Крум Зарков гостува в тазседмичния епизод на подкаста на " Капитал " " Първа точка ".
Той ще разяснява за какво Конституционният съд не позволи до разглеждане част от питането му, обвързвано с пълномощията на основния прокурор, и ще уточни какви са рисковете пред България да остане отвън Шенген.
Зарков, който въпреки и в спор с управлението на Българска социалистическа партия е член на социалистическата партия, ще даде своето пояснение за какво левицата поддържа ГЕРБ и Движение за права и свободи в обезличаването на машинното гласоподаване.

Разговора с него можете да гледате от 16.30 ч. в профилите на " Капитал " във Фейсбук и YouTube, както и на Capital.bg.
Реклама Свързани публикации Подкаст с Кирил Петков: Политическа партия няма да прави коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане, само че ще поддържа положителните хрумвания 10 ноември 2022, 15:41 Подкаст с Явор Божанков: Не е добре Българска социалистическа партия да попада в една повърхност с " Възраждане " 3 ноември 2022, 17:49 Подкаст с Деница Сачева: ГЕРБ нямат кандидат-премиер, тъй като президентът ще бави мандата 27 октомври 2022, 18:20 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Полина Паунова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР