- Първа локация в България е сред 160-те потвърдени центрове

...
- Първа локация в България е сред 160-те потвърдени центрове
Коментари Харесай

ПЪРВИЯТ ТЪРГОВЕЦ НА INEOS GRENADIER В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТВОРИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

- Първа локация в България е измежду 160-те доказани центрове за продажба и сервиз на INEOS Grenadier по целия свят
- Глобалната ритейл мрежа включва открити дилърски групи, 4X4 експерти и дилърства на селскостопанска техника
- До края на 2022 година INEOS възнамерява да има 200 търговски обекта за продажба и сервиз в целия свят

Лондон, 27.04.2022 – INEOS Automotive номинира колегата, който ще оперира като първи търговски обект в България. Той е част от 160-те доказани местоположения по целия свят.

До края на 2022 година INEOS възнамерява да сътвори мрежа от 200 търговски и сервизни обекти за Grenadier, обхващащи над 50 страни, включващи открити дилърски групи, 4X4 експерти и търговци на селскостопанска техника.

Потвърденият търговец в България е Силвър Стар Моторс в София. INEOS към този момент работи с ритейла, с цел да сътвори своя търговски обект и да бъде подготвен да посрещне клиенти през идващите няколко месеца. Този развой включва интензивна стратегия на INEOS за образование на комерсиалните сътрудници и сервизните техници. Ритейл обектът ще отвори порти през лятото.

Целта е по-голямата част от клиентите в България да бъдат на рационално разстояние от оторизиран сервиз на INEOS. Партньорът, дружно със своите сервизи, ще образуват гръбнака на сервизната мрежа в България.

“Работихме неуморно повече от година, с цел да намерим сътрудници, които споделят нашия възторг и неспокойствие за Grenadier “, сподели Клаус Хартман, началник на INEOS Automotive за Европа. „ Те познават феновете на 4X4 и техните условия и имат потвърден опит в премиум обслужването. Заедно с определените сътрудници чакаме с неспокойствие да предоставим на клиентите на Grenadier препоръките, насоките и поддръжката, от които се нуждаят. ”

Потенциалните клиенти могат да намерят най-близкия търговец на дребно Grenadier посредством интерактивна карта на адрес ineosgrenadier.com.

Технически спецификации на INEOS Grenadier за България ще бъдат доказани навреме.
За информация по отношение на цени, клиентите ще би трябвало да се свържат с нашия търговец в София.

За INEOS Grenadier

През 2017 година ръководителят на INEOS Джим Ратклиф, авто запалянко и умел авантюрист, открива, че на пазара липсва обикновен, удобен, работен 4x4, планиран да подхожда на модерното и надеждността. В резултат на това се основава INEOS Automotive Limited, като се събира старши екип от автомобилни експерти, който да реализира визията с нова вероятност за развиване и произвеждане на 4x4.

Комбинирайки здрав английски дух и дизайн с немска инженерна суровост, Grenadier ще бъде в действителност праволинеен 4x4, основан от нулата. Проектиран да преодолява всички трудности, той ще обезпечи най-хубавите в класа коли за офроуд, отличаващи се с устойчивост и надеждност за всички, които зависят от транспортното средство като работен инструмент, където и да се намират по света.

INEOS Automotive е дъщерно сдружение на INEOS Group (www.ineos.com), водещ производител на нефтохимикали, специфични химикали и петролни артикули. В него работят 26 000 души в 36 типа бизнес, с индустриална мрежа, обхващаща 194 уреди в 29 страни. От бои до пластмаси, от текстил до технологии, от медикаменти до мобилни телефони, материалите, създадени от INEOS, усъвършенстват съвсем всеки аспект от актуалния живот. През 2019 година продажбите на INEOS възлизат на към 61 милиарда $, а облагата преди лихви, налози и амортизации на към 6 милиарда $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР