Първа грешна стъпка през този сезон записа отборът на Любимец-13.

...
Първа грешна стъпка през този сезон записа отборът на Любимец-13.
Коментари Харесай

Първа грешна стъпка за Любимец-13. ЦСКА се върна на победния път

Първа неверна стъпка през този сезон записа тимът на Любимец-13. Това стана в мача от осмия кръг на Първа лига от МФЛ-Варна против втория във краткотрайното класиране МФК Дубала.

Двата отбора направиха много забавен дуел, който приключи 1:1. Лидерът поведе в 10-ата мин. с гол на Иван Атанасов, който се възползва от добър пас на Илиян Димов-Калкана. Капитанът и играещ управител на Дубала Ивайло Станчев съумя да изравни в последната минута на първата част, като с това попадение си върна едноличната лидерска позиция при голмайсторите в шампионата, имайки девет в актива си. След този триумф Любимец е първи с 22 точки, а Дубала е след него с пет по-малко.

След три следващи мача без триумф МФК ЦСКА се завърна на победния път. " Червените " биха с 4:1 последния в класирането Godzila и се приближиха единствено на точка от втората позиция. Играчите на Стелиян Стоянов вкараха по два гола в двете полувремена. Станислав Джамбазов (6`) и Иван Жеков (19`) се разписаха преди почивката, а Георги Герасимов осъществя две попадения (35`, 37`) през втората част. Цветомир Петков оформи крайния резултат в 38-ата. " Пицарите " към момента са в търсене на първата си точка през този сезон.
Трето следващо тъждество 2:2 направи Лудогорец Доброплодно. " Орлите " резервираха четвъртото си място в класирането след реми с МФК Волов. Символичните посетители на два пъти повеждаха в резултата посредством Пламен Жеков в четвъртата и Юлиан Загоров в 38-ата мин., а лудогорци успяваха да изравняват като точни за тях бяха Петър Радев (10`) и Георги Панайотов (39`).
СОД-DSC записа трета поредна победа като в този кръг надви над Пекарни Чочо с 2:1. Светлин Станчев откри за " охранителите " още в третата мин., а " пекарите " изравниха посредством опитния Никола Николов в петата. 60 секунди по-късно Стефан Бончев донесе триумфа на своя отбор, който е пети в класирането с еднакъв брой точки с четвъртия Лудогорец.
МФК Балерини продължава слабото си показване тази година. Сребърният медалист от последния сезон  записа трета поредна и общо пета загуба в шампионата и е на осмо място в подреждането. В този кръг воденият от Стоян Жеков отбор падна от МФК Макао с 1:2. Ивайло Иванов даде задатък на " магазинерите " в 19-ата мин. Две минути преди края на постоянното време Симеон Георгиев изравни, само че в заключителните секунди Стоян Димитров донесе четвъртата победа на отбора си, който е шести във краткотрайното класиране.

Резултати, 8 кръг:
ФК СОД-DSC - МФК Пекарни Чочо  2:1
МФК Балерини - МФК Макао  1:2
ФК Лудогорец Доброплодно - МФК Волов  2: 2
ФК Любимец 13-Варна - МФК Дубала  1:1
МФК Godzila - МФК ЦСКА  1:4

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР