Партията залага на една от най-социалните програми, ще се въведат

...
Партията залага на една от най-социалните програми, ще се въведат
Коментари Харесай

Изправи се, България закри кампанията си в Бургаска област, има конкретна програма за справяне с инфлацията

Партията залага на една от най-социалните стратегии, ще се вкарат пределни цени на продуктите от главната потребителска кошница 

Силният екип на „ Изправи се, България “ в Бургаска област закри през днешния ден своята акция алегорично пред административната постройка на ВиК. Мястото не бе избрано никак инцидентно, защото поскъпналата вода бе една от идеите, за които персонално националният водач Мая Манолова се бореше през последните месеци.

През юли екипът на „ Изправи се, България “ подаде сигнал в прокуратурата против нарастването на цената на водата със 60 %. Техни представители бяха единствените, които участваха на съвещанието на КЕВР и възразиха остро против повишаването.

„ Още тогава бе ясно, че следва поетапно нарастване, което ще доближи до 160 % от остарялата цена. Това е пряк удар върху фамилиите, бизнеса и въздейства извънредно доста върху туризма “, сподели лидерът на листата за 2 МИР Бургас
 Пламен Делев, Добромира Полименова и доктор Симеон Бабуров(вдясно) 
Тя акцентира, че поради реакцията на „ Изправи се, България “ са подхванати стъпки по освобождението на изп.директор на ВиК Бургас Ганчо Тенев. Освен това, посредством съда, бе атакувано решението на КЕВР и напълно скоро се чака решение.

Добромира Полименова е мощна жена, която знае по какъв начин се водят тежки борби. Тя е безапелационна, че в случай че получи поддръжка на бургазлии ще се бори със зъби и нокти за идеите им в идващото Народно събрание.

„ Изправи се, България “ залага на една от най-социалните стратегии, както и съответни законопроекти, които ще успокоят инфлацията и оказват помощ на хората да изкарат зимата. Става въпрос за въвеждането на оптимални цени от дребната потребителска кошница – 8 артикули, както и таван на цената на горивата.

„ Мая Манолова приказва от месеци за „ горницата “ от 1 лев, с която се натоварва българският жител. С решение на Народното събрание може да се постави завършек на тази процедура и ние ще го създадем, а случи ли се това, ще понижи и инфлацията, придобиваща чудовищни размери в България “, добави Полименова.

Водачът на листата на „ Изправи се, България “ за 2 МИР Бургас акцентира, че имат подготвен законопроект за персоналния банкрут, с цел да няма хора, които доживот да са длъжници на частните правосъдни реализатори. Ще се предложи и ограничението на компаниите, даващи бързи заеми, както и колекторите.

Вижте какво споделиха още вторият в листата доктор Симеон Бабуров и Пламен Делев в нашето видео:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР