Партията на Стефан Янев е напът да стане убежище на

...
Партията на Стефан Янев е напът да стане убежище на
Коментари Харесай

Партийна рокада! Знакова фигура от БСП отива при Стефан Янев

Партията на Стефан Янев е напът да стане леговище на разочарованите от Корнелия Нинова социалисти. Изненадващо като представител на „ Български напредък “ за оповестените от кмета на Пловдив Здравко Димитров за през днешния ден съвещания за съставяне съставите на секционните изборни комисии на територията на общината е деклариран някогашният червен народен представител Георги Търновалийски , написа Марица.
59-годишният икономист беше измежду най-близките на предприемача Георги Гергов , до момента в който той оглавяваше градската организация на Българска социалистическа партия .  След това Търновалийски се включи интензивно в опозицията против Нинова, което докара до изключването му от Националния съвет на партията.
Преди да седне на депутатската банка възпитаникът на Търговската гимназия оглави НАП-Пловдив през 2006 година, а 4 години по-късно стана заместник-кмет по евроинтеграцията и обществената политика в екипа на тогавашния градоначалник Славчо Атанасов.
Стефан Янев пък има проблем с фрагментите в Пловдив, откакто някогашната локална депутатка от „ Български напредък “ Лилия Недева разгласи, че минава в новата коалиция „ Заедно “ на Ива Митева и Любомир Каримански .
Бившият длъжностен министър председател още веднъж ще води партийната листа в 16-и МИР, както и на предходния избор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР