Партията на ген. Стефан Янев откри кампанията си в морския

...
Партията на ген. Стефан Янев откри кампанията си в морския
Коментари Харесай

Род, семейство, родина, език и култура – ценностите, които „Български възход” ще брани в Бургас

Партията на ген. Стефан Янев откри акцията си в морския град, с консервативните идеали на Възхода можете да се запознаете пред шатрата им на бул. „ Алеко Богориди ”

Род, семейство, татковина, език, просвета – това са полезностите, които би трябвало да запазим и които би трябвало да тачим в рецесията, наречена „ Несигурност ”.

С тези думи лидерът на листата на „ Български напредък ” за 2-ри МИР-Бургас инж. Виолета Комитова откри предизборната акция на партията в морския град.

Пред шатрата на „ Възхода ” на бул. „ Алеко Богориди ” тази заран се събраха всички претенденти за народни представители на партията за Бургас, с цел да презентират пред медии техните визии за идните изключителни парламентарни избори и за бъдещето на България.
 Ето ги всички претенденти за народни представители от " Български напредък " за 2-ри МИР-Бургас
„ Ще водим градивна акция, ще бягаме от лъжливите обещания и подправени очаквания, като ги сменяем с натурализъм. Не желаеме да подвеждаме гласоподавателите, единствено и единствено да гласоподават за нас, а това, което обещаем, да се знае, че е допустимо да бъде изпълнено. В центъра на „ Български напредък ” стои един човек – българинът. Той е полезност за нас и в негова изгода ще са отдадени всички наши старания ”, сподели лидерът на листата Виолета Комитова. Тя прикани всички младежи, които са решили да останат в България, да живеят тук, да работят и да основават фамилии да се вгледат добре в полезностите на „ Български напредък ”, тъй като шансът да открият себе си там не е дребен.
 Водачът на листата на " Български напредък " за 2-ри МИР-Бургас инж. Виолета Комитова
Според втория в листата на партията Стоян Грозев  главната полезност пред Възхода е точно българското семейство. „ В последните години виждаме една деградация, едни външни въздействия, опитващи се да разрушат основани с вековете и традициите ред. Ние би трябвало да се постараем да запазим това, което имаме и това може да се случи, единствено в случай че хората излязат да гласоподават. Забелязвам апатията у гласоподавателя, който към този момент е изтощен от ходенето до урните, само че тя би трябвало да се преодолее в името на България ”, сподели Грозев по време на откриването на акцията на консервативната партия на ген. Стефан Янев в Бургас. Той означи, че в последните 2 години България е влезнала в „ рецесия на дипломацията ” и това не може повече да продължава.
 Под №2 в листата на " Български напредък " е Стоян Грозев
Пожелаваме си в акцията да отбележем кои неща би трябвало да се свършат, а не да приказваме за това кой какво не е направил преди нас. „ Български напредък ” беше първата партия, която още предишното лято стартира да приказва за разговор, а в този момент всички следват нашия образец ”, сподели третият в листата на партията за 2-ри МИР Манол Тодоров.
 Третият в листата на " Български напредък " за Бургас Манол Тодоров  Георги Кузманов е под №4 в листата на " Български напредък " за Бургас
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР