Започва процедура по изготвяне на проект по разширяване на гранично

...
Започва процедура по изготвяне на проект по разширяване на гранично
Коментари Харесай

Започва процедура по разширяване на гранично контролно-пропускателен пункт "Малко Търново"

Започва процедура по правене на план по разширение на гранично контролно-пропускателен пункт " Малко Търново ".
 
За това се договориха виновните за задачата институции на среща при премиера Димитър Главчев. На нея участваха министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова-Касабова, министърът на околната среда и водите Петър Димитров, заместник-министър на финансите Стефан Белчев, шефът на организация " Митници " Георги Димов, ръководителят на УС на АПИ инж. Йордан Вълчев, както и кметът на община Малко Търново Илиян Янчев.
 
Кметът благодари на премиера Главчев за бързата реакция на страната и готовността на всички отраслови институции да спомагат за разширението на пункта за облекчение на трафика. Илиян Янчев срещна министър-председателя с нуждата от модернизирането на пункта, който е значим транспортен кулоар сред България и Турция. Едновременно с това интернационалният път Е-87 се явява и свързващ Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " на българо-румънската граница с Граничен контролно-пропусквателен пункт " Малко Търново " по продължение на черноморското крайбрежие.
 
До няколко дни следва организация " Митници " да изготви техническа спецификация на плана за разширението на пункт " Малко Търново " и процедурата да бъде задвижена предпочитано по отрасловите институции.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР