Пари Сен Жермен планира подсилване на защитния си вал през

...
Пари Сен Жермен планира подсилване на защитния си вал през
Коментари Харесай

ПСЖ поиска защитник на Байерн

Пари Сен Жермен възнамерява укрепване на защитния си вал през лятото, като съществена цел на парижани е футболистът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес. Френският защитник получи травма по време на Мондиала в Катар и от този момент не е играл за баварците, с които има контракт до лятото на 2024 година

ПСЖ към този момент се е договорил с Ернандес за персоналните му условия, като в този момент би трябвало да си стисне ръцете и с Байерн, който по този начин и не съумява да убеди футболиста да подпише нов контракт и рискува да го загуби без пари следващата година.ПСЖ към този момент контракти прехвърлянето на халфа на Спортинг Лисабон Мануел Угарте, като има кардинално съглашение и с Милан Шкриняр от Интер.

Интересът на парижани към Ернандес не е от през вчерашния ден, като през 2022 година Байерн отхвърли оферта на френския клуб за своя най-скъп трансфер.

Затова и договорката за Ернандес е все по-близо до своето реализиране, а в случай че тя се случи, то Байерн би трябвало да търси заместител на френския футболист, който може да играе и като ляв бек, и като централен бранител.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР