Паметникът на Бузлуджа в България, построен от комунистическия режим през

...
Паметникът на Бузлуджа в България, построен от комунистическия режим през
Коментари Харесай

Сингапурският IBT: "Летящата чиния" в България напомня за амбициите на комунистите да сключат първи контакт с извънземни

Паметникът на Бузлуджа в България, издигнат от комунистическия режим през 1981 година се откроява по доста аргументи, написа издаваният в Сингапур всекидневник " International Bussiness Times ". Дори единствено тъй като тази едвам 36-годишна постройка наподобява на антична развалина, в миналото прославяща силата на всесилен режим. Формата на паметника притегля търсачите на извънземни форми на живот, защото поразително наподобява на кацнала на върха летяща паница. Наскоро българското държавно управление забрани гости да влизат вътре, защото изоставената структура е рискова. Ако съумеете да надникнете обаче, написа сингапурският вестник, ще видите оживялата мозайка, изобразяваща сърп и чук и мотото на Комунистическата партия: " Свобода, Комунизъм и Социализъм ".

Преди седмица в Сибир пък бе отворена капсула, зарита от комунистическите управляващи преди 50 години. Тя припомня за тайните упоритости на комунистическите режими да са първи при реализирането на контакт с извънземен разсъдък, което може би е измежду аргументите българският монумент да е с такава форма. Според наличието на капсулата, тогавашните комунистически водачи в Съюз на съветските социалистически републики вярвали, че до 2017 година хората от дълго време ще са се срещнали с извънземните и към този момент ще са се кооперирали да работят дружно.

В капсулата пишело още, че по всяка възможност при отварянето й през 2017 година хората към този момент ще са кацнали на Марс. За страдание фантазиите на комунистическите водачи към този момент се оказват несбъднати - към момента не сме имали даже незадълбочен контакт с извънземни, а на Марс са кацали единствено роботи.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР