Паментикът на Съветската армия трябва да е в Музея на

...
Паментикът на Съветската армия трябва да е в Музея на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова : Можем да намерим допирни точки, България има нужда от сериозна конституционна реформа

Паментикът на Съветската войска би трябвало да е в Музея на социалистическото изкуство. Това съобщи претендентът за народен представител от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в ефира на bTV. 

Тя отговори на въпроса дали от се тормозят, че ядките и колбите от автомагистралите ще отидат в прокуратурата -  не, по този начин се прави, само че институциите у нас през последните години се разпадат. " Нито едно от изказванията на някогашния вътрешен министър не се потвърди. Той твърдеше, че Бойко Борисов има банка, от Българска народна банка отхвърлиха сходно нещо. Те са като анимационни герои, всичко е предизборна реторика ", сподели още тя. 

По думите ѝ всички публични поръчки се ревизират.

Не бива да се подменя дневния ред на обществото със правосъдната промяна, можем да намерим допирни точки с сътрудниците в Народното събрание по тази тематика, сподели тя. По думите ѝ България има потребност от сериозна конституционна реформа чрез която да се търси отговорност на основния прокурор. Трябва да има бързи и обективни правосъдни решения, а не българите да чакат с години ", безапелационна е Атанасова. 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР