Пълнолунието на 8 ноември попада в знака и се очаква

...
Пълнолунието на 8 ноември попада в знака и се очаква
Коментари Харесай

Ето коя зодия ще бъде най-силно засегната от пълнолунието на 8 ноември

Пълнолунието на 8 ноември попада в знака и се чака да донесе много интензивни трептения със себе си. Този месец приказваме за кървава луна, съпроводена от цялостно лунно затъмнение. Пълнолунието през този месец е известно още като Боброва луна, защото това е времето от годината, през което тези животни стартират да се отдръпват в своите хижи в подготовка за зимния сезон.

Лунното събитие ще бъде едно от най-мощните за годината. Астролози го дефинират като е начална или последна точка. То ще докара до изненадващо събитие, непредвидена вест или човек, който идва в живота ви и ви насочва към нова траектория или ви оказва помощ да осъзнаете какво би трябвало да финализирате. Денят ще бъде изпълнен с доста напрегнати трептения.

Луната, съпроводена от Слънцето, сплотяващо се с Меркурий, има силата да внесе доста безпорядък в живота на доста членове на зодиака. Особено обиден ще се окаже Овенът, който добре ще би трябвало да се погрижи за себе си в този ден. Пълнолунието може да окаже въздействие и в международен мащаб в области на световни стопански проблеми, изключително като се има поради, че 8 ноември е избирателен ден в Съединени американски щати.

Ако вашият зодиакален знак е Овен, евентуално ще преживеете пълнолунието на 8 ноември малко мъчно. Огнената зодия може да се почувства като в невъзможност. Ще ги обземе подозрение, че хората към тях не ги признават или правят оценка.Това е моментът, в който Овенът би трябвало да се вгледа в себе си и да разбере какво тъкмо желае. Може би е подобаващ миг за смяна.
 2378121
Пълнолунието е обвързвано с размисъл, признателност и освобождение. Затова направете всичко допустимо, с цел да разберете какво ви прави щастливи и по-късно започнете да работите за постигането на тези цели. Освободете се от всичко, което ви пречи да създадете живота, за който сте мечтали.

Пълнолунието в Телец на 8 ноември ще накара Овните да създадат равносметка на материалните неща в живота си. Тази луна попада във втория дом на парите на огнения знак и може да ги накара да се привържат към материалните си притежания.

Разбира се, пълнолунието е и съвършен миг да покажете признателност за всички аспекти от живота си, тъй че не забравяйте да извършите равносметка на връзките си с околните, работата и здравето си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР