Пълно мълчание от МВнР, МС и президент за името на

...
Пълно мълчание от МВнР, МС и президент за името на
Коментари Харесай

Пълно мълчание от МВнР, МС и президент за името на Македония

Пълно безмълвие от Министерство на външните работи, Министерски съвет и президент за името на Македония
Македония от съвсем 24 часа е с ново име – Република Северна Македония. Европа и водещи водачи към този момент направиха своите експресни мнения. Същевременно информация на БГНЕС демонстрира, че досега нито един от формалните уеб сайтове в България - тези на Външно министерство, на държавното управление, и на президентството няма и дума за това, че страната ни има комшия с ново име.

Дори в по този начин използвания Facebook профил на премиера в обществената мрежа ще забележим, че последният пост е от 8 януари.

Много постоянно Facebook е бърза естрада и за президента. В случая обаче за събитието на десетилетието в района няма и дума нито от Румен Радев, нито в този на Екатерина Захариева. Външно министерство е отделило последно внимание на лекция на заместник-министъра Георг Георгиев пред студенти от УНСС.

Страницата на Министерски съвет последно е обновена през днешния ден с информация за признателност на Борисов към петима министри за поддръжката в договарянията по проекта за „ Мобилност I “.

Нито ред и на формалната страница на президентството, където водещите вести са от 6 и 10 януари.

Остава вярата, че държавните ни институции ще поместят своята позиция най-малко при започване на новата седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР