Пъкълът по софийските улици продължава. Центърът буквално е под блокада

...
Пъкълът по софийските улици продължава. Центърът буквално е под блокада
Коментари Харесай

ВЕЛИКАТА ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ ФАНДЪКОВА: Блокира и затапи София отвсякъде! Насред лято кара хората киснат в рекордни задръствания! ОСТАВКА!

Пъкълът по софийските улици продължава. Центърът безусловно е под обсада от ремонтните тресчици на кметицата Фандъкова. Тази заран столичани бяха принудени да киснат в голямо запушване на "Орлов мост " поради ремонт на основната артерия, през която освен локалните отиват на работа, само че и влиза главният поток от гости на града.

Дали през обедните часове тапата се е разсмукала или няма късмет за никого през 10-те дни, по време на които ще трае ремонтът, както дадоха обещание от Столична община.

И към обяд задръстването от кв. "Младост " в посока Ректората е извънредно голямо. Стотици водачи са принудени да чакат в жегите, с цел да се придвижат през центъра на столицата.

"За нищо не става тази кметица. Да отива във Факултета да бъде кметица. Идвам Израел. Там през нощта автомагистрала от шест платна ", разяснява недоволна гражданка.

"Не чакахме такова знамение. Идваме от чужбина, само че ни посрещнаха неприятно. Не би трябвало да се вършат такива поправки по това време ", обясниха пред камерата на ПИК TV чужденци.

Пред медията ни приказва и някогашният народен представител Димитър Байрактаров, който беше избрал локалното на бул. "Цариградско шосе ", зад а се придвижи към центъра. "Няма никаква организация, хората са доста изнервени ", съобщи той.

Строителни техници, които са на място на "Орлов мост " оповестиха, че на следващия ден стартира да се поставя асфалта. Днес служащите поставят мрежи, които да укрепят трасето.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР