ОвенВключете въображението си днес и покажете на партньора ви вашата

...
ОвенВключете въображението си днес и покажете на партньора ви вашата
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 май: Лъвове, бъдете внимателни на работното място

Овен

Включете въображението си през днешния ден и покажете на колегата ви вашата малко луда и буйна страна, която до в този момент е останала скрита. Изненадайте обичания ви човек с нещо вълнуващо и впечатляващо, което да му вземе мозъка. Ще сте много натоварени през днешния ден и ще ви се наложи да отговорите на много имейли и позвънявания. Контактите с чужденци също ще са извънредно ползотворни. Концентрирайте се върху най-спешните задания. Днес, може и да не получите предстоящо заплащане и ще би трябвало да деянията още малко самообладание. Не бързайте да харчите парите, с които разполагате, до момента в който в банковата ви сметка не постъпят някакви доходи.

Телец

Ще би трябвало да се примирите с неприятности в персоналния си живот, като неведнъж ще ви се желае да вземете отношение към неуместни спорове. Може да се вземат някои решения, които да ви причинят огромна болежка. Критиките или похвалите от вашите шефове, ще ви насочат по какъв начин да продължите напред в работата си и дали да въведете някакви промени. Бъдете отворени за препоръки и изпълнете всички молби на управлението ви. Каквото и да ви приказват вашите близки, не се поддавайте на концепциите да вземете заем, който след това години наред би трябвало да изплащате. Разубедете роднините ви и се простирайте съгласно чергата си.

Близнаци

Днес е идеалният ден за решение на от дълго време назрели проблеми и за слагане на ново начало. Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-тясна, в сравнение с сте предполагали. Навярно ще преследвате нови хоризонти в кариерен проект. Внасянето на свежи хрумвания на работното място, може да докара до непредвидени триумфи. Също по този начин ще ви донесе доста самопризнания. Финансовият ви статус може да е много постоянен, само че си напомняйте, че от време на време има краткотрайни дестабилизиращи фактори, които следва това да ги приемете като тестване, през което би трябвало да преминете.

Рак

Не бъдете прекомерно настъпателни и нахални през днешния ден, изключително в случай че усетите, че сътрудникът ви не е във вашето приповдигнато въодушевление. Дайте малко време на половинката ви, в което да прекара уединено и по-късно може да планирате някаква взаимна активност. По време на работа през днешния ден всичко може да ви се струпа на главата. Вероятно ще се почувствате, като че ли сте изправени пред планина от видимо невъзможни задания. Към краят на деня това ще стихне. Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден във финансов проект, е да си подготвите лист с неща, които в действителност би трябвало да купите, когато отидете до хранителния магазин или мола.

Лъв

Чувството на възмущение, което таите от известно време, няма да ви разреши да приемете каквато и да е рецензия през този ден. Опитайте се да се освободите от отрицателните си мисли и да се отдадете на някакво безобидно развлечение и забавление през днешния ден. Бъдете деликатни на работното място. Поддържайте повече служебни връзки с сътрудници и най-много с вашият началник, в сравнение с другарски такива. Има възможност следствията да бъдат съществени. Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти дали в действителност имате потребност от него или това е просто нещо, което може единствено да добави неустойчивост в бюджетът ви. Вече сте минали по този път и си имате едно  на разум.

Дева

Мнозина ще дойдат при вас за упътване и вие ще можете да откликнете. И въпреки всичко не гледайте надменно на хората поради техните проблеми, тъй като точно те ще ви завоюват огромно почитание в обществото. Изненади денем ще зародят и на работното ви място. В желанието си да получите значима информация ще ви се наложи да изслушате досадните словоизлияния на някои от бъбривите ви сътрудници. За предприемачите не е целесъобразно да влизат в партньорство в този момент, защото в бъдеще може да има финансови проблеми. Също по този начин, избягвайте да инвестирате в борсата за момента, защото загубите са мощно посочени за вас.

Везни

Вашата доброжелателност, която ще излезе на напред във времето през днешния ден. С необикновеното си духовитост и просветеност ще насочвате другите хора като ги насърчавате. Може би ще се наложи да вземете някакви решения в придвижване, зародили от ненадейни обстановки. С повече оптимизъм и свежи решения, несъмнено ще постигнете триумфи в работата си през днешния ден. Днес разнообразни финансови разноски ще ви накарат да се придържате към едно по-разумно харчене на средства от фамилния бюджет. Не допускайте да пораждат разногласия или спорове свързани с пари.

Скорпион

Ден изпълнен с безкрайни упоритости и неограничена сила - ден, съгласуван със съвършенството. В персонален проект ще търсите някои провокации в положителният смисъл на думата. Ще имате повече от задоволително сила, с цел да се справите с всичко с което се захванете. Ще поддържате връзка по-късно денем, като посетите празненства или организирате вечеря за сътрудници в стеснен кръг. Не бързайте да вършиме проекти през този ден на база доходи, които очаквате да получите. Планирайте единствено с действителните средства в бюджета си.

Стрелец

Вашият сексапил и въздействие ден, ще възвести началото на невероятни резултати за вас. Ще имате опцията да обмислите малко самоусъвършенстването си, с цел да си осигурите по-добри вероятности в бъдеще. Вероятно някои от вас може да решат да омаловажат някои отправени предложения. В последна сметка не бихте могли да огреете на всички места. Бъдете светлината за тези, които са я заслужили с времето. През този ден може да се случи нещо значимо, което да се отрази на приходите ни. Може да се вземат решения от ваша страна, които да имат обогатяващ резултат, само че същото време не е изключено разноските ви също да набъбнат безогледно.

Козирог

Може да обвинявате времето, само че това към момента не трансформира обстоятелството, че през днешния ден ще бъдете малко или доста в депресията, с дребна вероятност да се чувствате мощни и одухотворени. Навярно денят ще ви даде нови оферти, благоприятни условия, само че и провокации. Препоръчително е да ги приемете, поемайки отговорностите дисциплинирано. Очакват ви по-сериозни задължения или отговорности от финансов темперамент. Ще ви се наложат значими разноски свързани с дете или с различен член на фамилията ви. Може да се окаже, че сте в  неизгодна позиция в паричните си каузи.

Водолей

Очаквайте смесени резултати във връзка с връзката си. Ще получите късмет да споделите известно време с колегата си, само че би трябвало да избягвате да влизате в спор. Във вашата връзка може да се развие неочаквана предизвикателна обстановка. Вероятно вашата работа и вашите достижения ще бъдат подложени през този ден на сериозна оценка доста повече от нормално. Изчакайте най-малко ден, преди да решите да закупите продукт с висока цена, който притегля вашите мечти. Времето за очакване ще ви даде по-добра визия дали този артикул  и в действителност ли си коства цената.

Риби

Ако сте фамилни, би трябвало да дадете всичко от себе си, с цел да укрепите връзката си, защото може да зародят някои провокации. Днес се пробвайте да получите повече информация, с цел да подобрите метода си на работа. Придържайте се към осведомителният поток, по отношение на работните задания на компанията. Ако в последно време харчите доста пари, единствено с цел да забавлявате децата си, купувайки им всевъзможни играчки и електронни джаджи може да се окаже, че бихте могли да спестите голяма сума. Ала в последна сметка вие управлявате бюджетът си.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР