ОвенПостарайте се правите повече изненади на партньора ви като го

...
ОвенПостарайте се правите повече изненади на партньора ви като го
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 май: Овни, изненадайте романтично партньора си!

Овен

Постарайте се вършиме повече изненади на колегата ви като го извеждате на сантиментални вечери и планувате пътешестване в края на месеца. Тези от вас, които не са фамилни, могат да получат неустоимо предложение за по-сериозни връзки от някой, който харесвате. Не подписвайте служебни документи и отложете всевъзможни служебни срещи свързани с договаряния за различен ден. Има огромна възможност през днешния ден да постъпите импулсивно и да извършите неверен избор. Вероятно, ще се изненадате от успеваемостта на някои нови способи да печелите пари, което ще се окаже потребно за вашите спестявания в дълготраен проект. Не се тормозете от дребните разноски на места за някои глезещи неща, защото те няма да навредят на финансите ви.

Телец

Очаква ви един трогателен ден. Ако не сте фамилни може да излезете на среща с някой, който в действителност харесвате. Опознайте новата си партия, с цел да избегнете възможни разочарования. Хармонията при фамилните двойки вероятно ще се върне през днешния ден. Трябва да сте изключително внимателни на работното си място през днешния ден. Има възможност от непредвидени събития. Конфликтите с сътрудници могат да обиден паричните въпроси. Днес може да претърпите редица финансови промени. Финансовото положение на колегата ви може да докара до нужните промени. Има възможност да бъдете подведени.

Близнаци

Тези от вас, които имат връзка от разстояние, могат да чуят положителни вести. Щастие и сантименталност в любовен проект се обрисува за вас. Всички старания, които полагате да си вършите работата повече от съвършено, ще ви донесат положителни доходи. Не забравяйте да инвестирате част от парите си в нещо, което ще ви носи приход в бъдеще. До огромна степен финансовият ви напредък ще зависи от новите тактики и технологии, които прилагате сега.

Рак

Вероятно, ще прекарвате множеството от времето си в работа и с родителите си, а стресът и проблемите сред вас и колегата ви може да се усилят. Опитайте се да се отпуснете и да уловите любовта. Много е евентуално да имате професионални възходи съпроводени с частични падения, само че като цяло денят е добър в професионалната сфера. Ако работите в областта на услугите или финансите, ще имате добра опция да увеличите приходите си през днешния ден. Благотворителната активност може да попада през днешните  ви цели, само че проявете изключително внимание в харченето на парите ви.

Лъв

Съживете връзката си, като извършите нещо изобретателно и изненадате половинката през днешния ден. Двойките, които имат подписан брак може да възнамеряват нещо особено, с цел да създадат връзката си по-романтична. Ако работите по нов план, то не се съмнявайте, че ще имате триумф. Има огромен късмет този ден да ви донесе разцвет и обилие от клиенти. Работният ви ден ще премине относително безпрепятствено и умерено през днешния ден. Всички на работното ви място ще бъдат на едно мнение и ще работите в естетика в огромен екип. Ако сте вложили в акции, ще може да усетите, че парите ви имат възвръщаемост. Добрата вест е, че ще разполагате с задоволително средства, с цел да си позволите много от нещата, които желаете, даже някои по-луксозни артикули.

Дева

При двойките е допустимо да има някои дребни разногласия и недоразумения. Не се тормозете, защото всички трудности по пътя ви, скоро ще изчезнат и ще можете да се концентрирайте върху това, което е от значително значение за връзката ви. Ако досега сте имали сложен интервал обвързван с работата ви, от този миг ще стартира удобният за вас интервал, през който ще постигнете мечтаните триумфи. Ръстът на приходите ви ще усъвършенства финансовото ви положение и към този момент ще може да си купите това, което желаете, а освен това, което ви би трябвало от първа нужда. Добре ще е да употребявате спомагателните доходи да увеличите спестяванията си или да изчистите задълженията си.

Везни

Може би, ще ви се отдаде опция да задълбочите връзките си още повече с обичаният за вас човек. Постарайте да покажете на колегата си, какъв брой доста значи за вас и ще видите, че връзката ви може да стане по-силна от всеки път. Постарайте да не си изпускате нервите на работното си място. Влизането в спорове ще ви донесе единствено проблеми и отрицателни страсти, тъй че бъдете спокойни и търпеливи. Ако би трябвало, преструктурирайте бюджета си и отменете някои разноски. Това може да ви се стори много трудоемко все още, само че по този метод ще планирате още по-добре нещата, за които харчите парите си.

Скорпион

Любовта може да почука и на вашата врата още през днешния ден. Ако имате опция, то наложително планирайте сантиментална екскурзия. Отпуснете се и се насладете на сантименталната ви отмора. Може да се наложи да работите малко по-усилено, в това число отвън работното ви време, с цел да поддържате салдото на паричния ви поток. Финансовият ви статус може да не е доста постоянен през този ден  и да бъде на приливи и отливи. Ако се занимавате с маркетинг или търговия, наблегнете на рационализиране на информационните ви умения, с цел да сключите значима за вас договорка.

Стрелец

Може да има някои моменти през този ден, в които да се чувствате зле и изтощени да давате толкоз доста от себе си за човек, който като че ли не дава отговор на вашите упования. Самотните може да се почувстват на върха на щастието, евентуално ще срещнете някой специфичен за вас човек. Денят ще бъде превъзходен както за независимо ангажираните в частни компании, по този начин и за обслужващите в административните институции. Очертава се добър интервал, с цел да реализирате своите професионални качества. Ще бъде рационално да се подготвите за огромни промени на работното ви място или в бизнеса ви. Някои ваши бизнес сътрудници могат да трансформират своите финансови договорености. С напредването на денят финансовото ви положение евентуално ще стартира да се усъвършенства.

Козирог

Трябва да сте доста деликатни в връзките и метода, по който разговаряте с колегата ви, защото доста елементарно един скандал може да ескалира и да докара до неподходящи последствия. Избягвайте да налагате мнението си непременно, защото това може да отдалечи обичания ви човек от вас. Днес се постарайте да не допускате неточности в службата си и в случай че е нужно започнете отначало започнатото, с цел да сте сигурни в триумфа си. Не се опасявайте да изложите на показ концепциите, които имате. В моментите на по-високи облаги може да ви се желае да извършите някои по-големи покупки, само че в случай че не ги съгласувате с колегата ви, може да си имате огромни проблеми. Възползвайте се от всяка една опция за спомагателни доходи.

Водолей

Самотните ще би трябвало да вземат самодейността и да не се опасяват да изразят възприятията си към специфичният за тях човек. През този ден може да има моменти, в които да се чувствате леко подценени, поради натоварения график на колегата ви. Много е евентуално, отвред да изникват проблеми, с които скоростно би трябвало да се справяте. Може би, ще ви се наложи и да работите с сътрудници, с които не се разбирате доста добре. Ще се радвате да узнаете, че сте постигнали финансовите си цели за деня и даже може да имате късмет да разширите вложенията си. Вашите другари може да ви поддържат в начинанията ви.

Риби

Вашите близки и познати може да ви подлагат на критика за метода, по който изразявате страстите си. Бъдете нежни и любящи, защото по този начин сътрудникът ви доста по-лесно ще разкрие възприятията си към вас. Насочете силата си в тази посока и ще постигнете триумф освен през днешния ден, а и в идващите дни. Това, което би трябвало да извършите през днешния ден е да деянията храброст и да се изявите като водач на работното ви място. Възползвайте се от положителните си доходи, в случай че имате да изплащате заеми или в случай че би трябвало да финансирате започващ план. Ще може да си го позволите, тъй че харчете извънредно рационално през днешния ден.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР