ОвенПо време на това, което изглежда като период на изпитание,

...
ОвенПо време на това, което изглежда като период на изпитание,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 май: Овни, бъдете уверени! Доверете се на способностите си

Овен

По време на това, което наподобява като интервал на тестване, бъдете уверени и се доверявайте на качествата си, наближаващите събития ви тласкат до краен лимит. Не позволявайте на мненията на другите да ви разубедят от вашите вярвания, вместо това използвайте всяка борба, с цел да изградите и затвърдите причините за вашата позиция. Може да откриете една или две благоприятни условия за усъвършенстване. Предстои ви изпитателен интервал.

Телец

Реагирайте рационално - Ако се чувствате неразбрани от другите, не реагирайте нападателно, а се отпуснете. Въпреки високото ви равнище на ангажираност, може да изпитате известно напрежение, действайте умерено и отлагайте нещата, до момента в който атмосферата се усъвършенства и наподобява по-малко сложна. Упражнението постоянно е потребно за облекчение на напрежението и е най-хубавото нещо, което можете да извършите през днешния ден.

Близнаци

Вашето позитивно въодушевление оказва помощ за основаването на обещаващи условия и вие постигате прогрес, или посредством напъните си, или единствено с помощта на шанса. Запазете възприятието си за въздържаност, ако другите стартират да завиждат. Такъв оптимистичен метод ви оказва помощ да се чувствате уверени, което е „ възбуждащо “, което другите считат за привлекателно. Вашият възторг поддържа фактора развлечение, не прекалявайте. Използвайте здравия си разсъдък, тъй като нищо не се случва от единствено себе си, макар позитивните условия. Трябва да положите старания, с цел да постигнете в действителност триумф, даже това да значи единствено задълбочено изследване.

Рак

Каквито и решения да вземете, ще се поддържат от околните ви. Вие сте нетърпеливи да поемете предизвикването, за което сте мислили, и да започнете отначало. В идеалния случай използвайте това време, с цел да приложите нов метод, ентусиазмът ви е инфекциозен и хората към вас желаят да вземат участие и да споделят триумфа ви. Избягвайте комплицирани покупко-продажби или рискови вложения, защото те могат да се провалят. Намалете разноските си до нужното. Съпротивата е безполезна, тъй като след време ще възвърнете старите си инстинкти за правене на пари.

Лъв

Изяснете нещата през днешния ден. Добра концепция ще бъде, в случай че включите другите в проектите си, в противоположен случай ви е мъчно да приложите всичките си хрумвания в деяние. Уверете се, че в процеса те правят оценка чий е проектът и се придържайте към него, с цел да гарантирате триумф, вместо да се разсейвате от още повече хрумвания. Ако е допустимо, би трябвало да си починете малко и да избягвате повече задължения, които изтощават в допълнение силата ви.

Дева

Извиквате нова вероятност, с цел да обедините всичките си контрастни ползи. Независимо дали е обвързвано с вашата работна среда, семейство, най-близки другари или любовна връзка - вие ги приспособявате ясно, по премерени способи. Не подценявайте личните си потребности, отпуснете се малко и отделете време за себе си и за грижата за тялото си, като се храните вярно.

Везни

Вие в действителност ще кипите от сила и това може да докара до осъществяване на планове, само че истината е, че хората ви възприемат като свръхактивни, тичащи в кръг. Забавете малко темпото и информирайте близкият си кръг за проектите си. Ако има място за други във вашите планове, можете да постигнете доста повече дружно и да насочите силата си в вярната посока.

Скорпион

Скрити рецесии вещае за вас този ден. Вашата липса на централизация прави нещата проблематични за вас. Колкото и да се стараете, ви е мъчно да спазвате обещания. Запитайте се за какво е по този начин и в случай че е тъй като сте разсеяни от персонални проблеми, за които не можете да спрете да мислите, даже когато сте на работа, не избягвайте това предизвикателство, вместо това стигнете до същността на въпроса.

Стрелец

Вашата убеденост и словоохотливост значат, че научавате доста и можете да разрешите всички нерешени проблеми, като мерите умствените си качества по отношение на тези към вас. Уверете се, че вашите сътрудници знаят разпоредбите на играта и не се впускайте в ненужни разногласия. Ако споровете не престават, вашият самонадеян и почтен метод ще оказва помощ за разрешаването им. Нищо не може да ви спре сега и цялата ви работа наподобява сполучлива. Това важи и за паричните въпроси. Няма защо да се притеснявате, защото сте в печеливша серия.

Козирог

Вдъхнете нов живот на взаимоотношенията, като приемете по-оригинален, импровизиран метод и осъзнайте, че това не е толкоз мъчно, колкото наподобява на пръв взор. С малко самочувствие изненадвате другите по доста способи. Получавайки многочислени оферти, обмисляте да се отървете от непостижими ограничавания или стандартни модели на държание, с цел да си позволите независимост на ръководство.

Водолей

Вашата мощ на задачата и способността ви да изпълнявате това, което желаете, е доста по-силна от нормално. Ако се оставите да се увлечете прекалено много, това неизбежно води до проблеми, не се борете против неща, за които знаете, че са отвън вашия надзор. Вместо това развийте търпеливият си  метод, единствено по този начин нещата ще вървят по-гладко и дребните компликации не водят до толкоз отрицателни последствия.

Риби

Социалните връзки ще се ускоряват през днешния ден. Дори в случай че във вашия обществен кръг всичко наподобява извънредно добре и наподобява елементарно, значимо е да продължите да участвате. Поддържайте връзки с другите освен на работа, само че и в персоналния си живот. В бъдеще може да се нуждаете от помощта и поддръжката на най-близките си хора и те си спомнят прекомерно добре предходната ви поддръжка за тях.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР