ОвенТози петък не губете време в страх, а просто започвайте

...
ОвенТози петък не губете време в страх, а просто започвайте
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 април

Овен
Този петък не губете време в боязън, а просто започвайте да действате по проект. Вечерта наложително разпуснете в приятна компания и не мислете за нищо.

Телец
Това е ден, в който да се научите да усмирявате страстите си и да ги скривате на добродушно, до момента в който изпълнявате служебните и домашните си отговорности.

Близнаци
Този петък очаквайте покоряването на върхове, за които единствено сте си мечтали. Много е значимо да останете същите и да не се възгордеете макар постигнатото.

Рак
Този петък бъдете подготвени за приземяване. Подгответе си прекрасен филм за вечерта, в който да вложите страстите си. Не си го изкарвайте на околните.

Лъв
Този петък ще ви срещне с нов и доста забавен човек. Нека разликите сред вас не ви тормозят. Именно от тях може да научите и получите доста. Освен това не се опасявайте да бъдете откровени.

Дева
Денят ще ви подари забавна информация, с която, за първи път през живота ви, ще ви е мъчно да решите какво да вършиме. Най-добре е нищо да не предприемате, а просто да я задържите в себе си.

Везни
Този ден няма да е единствено ваш. Задачата ви е да дадете колкото се може повече на другите. Просто се огледайте към себе си и започвайте. Не се опасявайте, че ще се изтощите.

Скорпион
Днес бъдете рационални, освен че е празник, само че и моментът не е подобаващ да любовни завършения, изключително в случай че сте дали обещание сърцето си на различен.

Стрелец
Денят ще ви даде доста обич, съгласие и естетика. Човекът до вас е с доста ясни и същински планове. Очаква ви паметен ден!

Козирог
Този петък рискувате да загубите нещо. Ако желаете да предотвратите загубата, дайте нещо от себе си. Няма значение дали ще е материално или не. Изборът е ваш.

Водолей
Денят ще е добър, в случай че е изпълнен с изкуство и най-много с музика. Може да потърсите нови реализатори. Или просто измислете своята музика.

Риби
Денят ще ви даде премия. Напълно я заслужавате. Сега е времето да помечтаете, даже да се чувствате потиснати. Намерете време да се отпуснете в усамотение и да си визиите красивите неща, които ви чакат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР