Овен Тази събота изпълнете замислите си със собствени сили. Дори най-добронамерената

...
Овен
Тази събота изпълнете замислите си със собствени сили. Дори най-добронамерената
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 май: Добри новини за 4 зодии

Овен
Тази събота изпълнете замислите си със лични сили. Дори най-добронамерената помощ в този момент може по-скоро да ви е във щета, в сравнение с от помощ.
Телец
Тази събота ще ви хрумне чудесна концепция, която може да се трансформира в нелош бизнес. Обсъдете вижданията си с ваш непосредствен човек и помислете по какъв начин може да започнете да я реализирате.
Близнаци
Тази събота поставете едно здравословно начало на деня. Опитайте се да си създадете нови и потребни привички в тази тенденция.
Рак
Тази събота имате всички шансове да надминете себе си. Страховете са това, което не ви разрешава да литнете, а бихте могли да стигнете надалеч, освен това – много бързо.
Лъв
Тази събота изпробвайте силите си в нов тип спорт. Вземете всички защитни ограничения и не се пресилвайте, с цел да може да го практикувате дълго време.
Дева
Днес самоуверено си поставете по-високи цели за осъществяване. Не единствено, че ще можете да ги постигнете, само че и ще надскочите себе си. Вечерта изцяло заслужавате да отпразнувате постигнатото.
Везни
Тази събота проявете благосклонности към нещо, към което сте били резервирани. Ще учудите освен останалите, само че и себе си.
Скорпион
Не разказвайте всичко, което мислите през днешния ден. Много скоро може да сте на друго мнение и единствено ще загубите време в пояснения. Най-добре бъдете дискретни за концепциите си.
Стрелец
Денят ще ви предложи занимания множеството, от които досега не сте познавали. Не бъдете прекомерно подозрителни. Със сигурност най-малко една от дейностите ще ви стане обичана.
Козирог
Днес ще получите значимо позвъняване и доста добра вест, която обаче ще размести всичките ви проекти. Ще ви е в действителност мъчно да решите какво да извършите. Все от нещо ще би трябвало да се лишите.
Водолей
Днес може да срещнете другото си Аз в лицето на нов другар. Обвързаните представители на знака да не прибързват с крайните заключения. Често това, което бързо се пали, също по този начин бързо и изгаря.
Риби
Денят ще ви води в неподозирани направления. Толкова сте отегчени, че никой няма да ви упрекна в случай че пожелаете да се откъснете от рутината. Следвайте само личните си стремежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР