Овен Ще искате повече време да сте си у дома, където

...
Овен
Ще искате повече време да сте си у дома, където
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за петък, 30 декември

Овен
Ще желаете повече време да сте си вкъщи, където сте част от личната си приказка. А празник и приказка за Вас наподобява са синоними, което може да бъде ненадейно добра композиция, нали?

Телец
Планетите са се събрали на групички и единствено объркват проектите на хората. Важното е да знаете какво желаете, да действате, само че да не очаквате съответни резултати. На това му се споделя - непривързаност и тя може да спести на човек много разочарования.

Близнаци
Днес ще имате предпочитание да научите и да видите неща, които до в този момент не са ви били познати. Може да ви предложат да изкарате Новогодишните празници на някое екзотично място. Не се чудете доста, имате потребност от многообразие.

Рак
Опитайте да станете по верния метод от леглото. Не се дразнете от дреболиите, които Ви се пречкат, просто не им отдавайте такова значение. Днес просто правете нещата, които ви радват.

Лъв
Започвате този ден като на смешка. И ще забележите, че когато сте в такова въодушевление нещата се случват по-лесно и всичко е по-приятно. Сериозно се заемете да поддържате огъня на шегите и положителното въодушевление.

Дева
Малко обезпокоени ще сте дали всичко ще стане тъкмо както желаете. Оставете тези неща и се наслаждавайте на мига, даже и не всичко да наред, по-важно е настроението ви да е на равнище, тогава всичко ще се получи супер.

Везни
Помогнете на непосредствен другар, това ще извърши със смисъл деня ви. А и с индивида, който е до вас има какво да обсъдите. Най-малкото бъдете подготвени да изслушате и непознатата позиция.

Скорпион
Ще търсите успокоение във всяка една връзка. Знаете, че спокойствието е вътрешно положение и по-скоро вие сте тези, които би трябвало да го вдъхнат на другите.

Стрелец
Следте деликатно новините през днешния ден, ще откриете неща, които ще са ви много ползени. Днес е значимо да обръщате внимание на детайлите (и съвпаденията), колкото и незначителни да ви наподобяват. Търсете синхронизма в нещата, хората, обстановките.

Козирог
Не плашете себе си и обичаните си хора с прекален изблик на усеща. Ще имате много неща за извършване и е добре да бъдете по-организирани, в случай че желаете да съумеете на време.

Водолей
Главният лозунг на днешния ден е - Запази успокоение! Понякога нещата наподобяват много плашещи без да са такива в реалност. Разсейте се с нещо, създайте си малко лукс днешния ден, дистанциарйте се от проблемите и може би те сами ще намерят своето позволение.

Риби
Малко ще сте разсеяни през днешния ден, само че пък всичко ще ви наподобява по този начин приказно, още единствено ден остава до тръгването на тази година. Дай, Боже, да продължи вашата приказка и през идната година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР