ОВЕНЩе имате полезни делови срещи, които за пореден път ви

...
ОВЕНЩе имате полезни делови срещи, които за пореден път ви
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете да не разчитат на колеги и приятели, Девите да не се натоварват с работа

ОВЕН

Ще имате потребни настоятелен срещи, които за следващ път ви разрешават да разгърнете сполучливо бъдещо съдействие. Бъдете деликатни към предложенията за вложения. Промените на работното място са напълно във ваша изгода. Не им се противопоставяйте, даже и в случай че някои ви убеждава да го сторите. Ако сте фамилни и от известно време е настъпило изстудяване на възприятията ви, се постарайте да постигнете още веднъж естетика. Несемейните, които имат сериозна връзка също да се постараят да я стабилизират. Сексът ще ги стабилизира.

ТЕЛЕЦ

Справяте се ослепително с всичките си служебни задания, макар компликациите. Ако сте внимателни ще спечелите уважението и поддръжката на вашите сътрудници. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на сътрудниците ви да ги прегледат. Следобед се заемете със фамилните си отговорности, бъдете благи с околните си и в случай че прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви сполучлив ден, в който може да докажете освен професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, подбудени от позволените неточности. Нищо не е в положение да ви попречи на проектите и на триумфите, в случай че вие самите не решите  да се отдадете на развлечения. Отношенията с обичаните ви хора са хармонични и ви радват със спокойствието в дома ви. Интимните мигове са вероятни през целия ден, освен вечерта. Сексът не изисква обмисляне в тъкмо избрани часове.

РАК

Пред вас се разкрива опция ваши познати да ви бъдат потребни при превъзмогване на служебните проблеми. Въоръжете се с самообладание, с цел да не неуспехите деня си. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви оферти. Откажете се от начинанията. Пътувайте даже и на близо и се разнообразете дружно със семейство си. можете да гостувате при ваши родственици или другари, или да се видите с възрастните си родители. Не се лишавайте от интимни мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Деловите диалози са несполучливи, а също и опитите на надскочите опциите си и да се натоварите с спомагателни задания. Ако желаете да се справите с зараждащите проблеми, разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши сътрудници или другари, може да се неуспехите изцяло и да се наложи да започнете всичко от начало. Следобед пътувайте с околните си или просто си почивайте вкъщи, без да каните посетители или съседите си. Вечерта рискувате да пропуснете секса поради досадниците, които сте пуснали в дома си. Чувствате се предадени, само че това са следващите ви глупави самовнушения.

ДЕВА

Денят е изпълнен с очаквания и проекти – действителни и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите благоприятни условия, с цел да не изостанете със служебните си задания. Идеите ви ще донесат положителни доходи. На работното място сте уверени във опциите си и изпълнени с готовност да докажете качествата си. Ядосани сте на околните си поради неизпълнени обещания, само че те не са разбрали че имат периоди. Обземащият ви яд ще ви отдалечи от половинката ви и ще ви лиши от полови наслаждения и сантиментални мигове.

ВЕЗНИ 

Успехът е с вас през целия ден. Не водете диалози с вашите сътрудници, които са позволили неточности и желаят да им помогнете. Няма по какъв начин да го сторите, тъй като ще санкционират вас. Ограничете срещите си с настоятелен сътрудници и не подписвайте договорите с тях през днешния ден, празничен е деня и няма да е сполучлив. Вечерта възстановете хармонични връзки в дома си, с цел да не изпаднете в меланхолия поради неспособност да овладявате нечии прочувствени интриги. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Денят ви разрешава да увеличите приходите си и да се справите ослепително с новите си служебни задания, които са и доста виновни и изискват да сте деликатни. Проведете плануваните настоятелен срещи, тъй като триумфът е с вас при диалозите и договарянето на финансиране. Почивайте си и си създайте позитивни страсти в компанията на обичаните си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, в случай че към този момент не сте задоволени в полово отношение.

СТРЕЛЕЦ 

Занимавайте се със служебните си отговорности, само че и с тези в дома ви. Не се изкушавайте да доверите проектите си на вашите сътрудници, с цел да не ги споделят незабавно с ваши съперници. Трудно ви е да вземете бързо и вярно решение за професионалните си проекти. По-добре още веднъж обмислете всичко. Дебнат ви спорове с вашите близки. Причинени са още веднъж от недобронамерени хора, които ви завиждат на връзките. По-добре е да ги отминете с гордо безмълвие, даже и в случай че би трябвало да се откажете от половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Единствения триумф в този ден е обвързван със запознанства, които ще ви донесат непредвидена бъдеща изгода. Не се надявайте на доходи или на нови достижения на работното място, в случай че имате изостанали задания. Разчитайте единствено на себе си. Срещите си отложете за идващия ден и се захванете с настоящите си задания. Подтиснати сте, прибрали сте сте изтощени и желаете да си отпочинете, само че откакто е във ваша изгода, а и с цел да съхраните положителните връзки в фамилията, си заслужава да положите изпитание и да отидете на посетители на ваши другари и да уважите техния персонален празник.

ВОДОЛЕЙ

Денят е сполучлив. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задания за деня. Не пропускайте да деянията увереност в реализиране на вашите служебни цели. Очаквани финансови приходи ви дават опция да мислите за вложения. Вечерта приемете поканата за коктейл. Не се учудвайте, в случай че по някакъв метод сте засегнали брачната си половинка, без да желаете сте отправили обидни думи. Извинете се, с цел да не реши да ви изостави и да не се лишите от фантазията за секс и сантиментална вечеря.

РИБИ

Успехът е с вас, макар недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите сътрудници. Причината е в тяхното противоречие с вашето мнение, макар че правото е на ваша страна.  Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задания до края на деня, ще ви донесе самопризнание. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и обичаните си хора, даже и в случай че заминавате зад граница! Имате дребна вяра да изясните повода за нередовния си полов живот и до момента в който сте на път, без терзания да го възстановите.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР