ОвенНе се сърдете на партньора ви, ако се опита да

...
ОвенНе се сърдете на партньора ви, ако се опита да
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 март: Козирози, късметът ще е изцяло с вас днес

Овен

Не се сърдете на колегата ви, в случай че се опита да се постанова повече от нормално. Всичко, което обичаният ви човек се ще опита да ви каже е за ваше положително, тъй че приемете препоръките, които ще ви бъдат дадени без непотребни митинги. Възможно е този ден да сте малко потиснати и нещастни. Останете мощни и не губете вяра, че положителните дни занапред предстоят за вас. Добрите вести скоро ще долетят и при вас.

Телец

Да обичате самите себе си с всичките ви позитивни черти и дефекти е ключът към това и другите да ви обичат. Погрижете се за самочувствието си и увереността в личните ви благоприятни условия. Не се отхвърляйте при първия несполучлив опит да извършите нещо. Звездите няма да ви извърнат тил, тъй че пробвайте още веднъж и още веднъж, до момента в който не ви се получи.

Близнаци

Днес, ще се докоснете до хубостта на любовта и нейната невероятна магия. Разположението на планетите ще е повече от отлично да бъдете по-интимни с обичания ви човек. Много е евентуално да получите от колегата си всичко, което пожелаете. Звездите предсказват, че възможностите ви за огромна облага през днешния ден са големи. Буквално може да бъдете изпълнени от наслада във връзка всички хубави неща, които ви се случват.

Рак

В случай, че не сте обвързани и има човек, който харесвате, то през днешния ден може да усетите, че съществува химия посред ви. Денят ще превъзходен да отидете при обекта на желанията ви, да заявите желанията си и да извършите идната стъпка. Късметът през днешния ден ще е на ваша страна, тъй че не се колебайте да бъдете смели в задачите си. Ако не усетите поддръжката на звездите незабавно, просто бъдете по-търпеливи.

Лъв

Пригответе се за топли обятия и нежни целувки от половинката ви. Партньорът ви най-сетне ще се осмели да ви каже какъв брой доста ви обича и цени като сътрудник в живота. Някои от роднините или приятелите ви ще се опитат да ви засипят с персоналните си проблеми, само че не се превръщайте в бърсалка за хорските неприятности. Отстоявайте персоналното си пространство, припомнят звездите през днешния ден.

Дева

Време е да извършите значима стъпка в живота си и да заявите пред околните и роднините си, че няма да се откажете от любовта си, без значение кой е „ за “ и кой е „ срещу “. Звездите ще ви насърчат да бъдете смели в думите си. Обикновено получавате това, което поискате както гласи и законът на привличането. Затова мислете единствено за положителни неща, с цел да привлечете хубавите неща да дойдат в живота ви.

Везни

Една сантиментална ария може да е в положение да разсъни пеперудите в стомаха ви. Бъдете сантиментални и не се опасявайте да позволите на сърцето ви да приказва вместо вас. Дългоочакваният от вас миг, в който да почувствате, че шансът е на ваша страна, най-сетне ще настъпи за вас. Ще имате опцията да постигнете това, което поискате, с помощта на упоритият ви труд и безрезервност.

Скорпион

Балансът във връзката ви ще е от първостепенно значение за вас през този ден. Не отлагайте диалозите с колегата ви, в случай че би трябвало да обсъдите някои елементи по бъдещите ви проекти за пътешестване да вземем за пример. Съвсем редно е, от време на време да не се чувствате изключително добре като, че ли шансът ви е позабравил.  В такива моменти е значимо да сте по-внимателни в общуването с околните ви, без да натрапвате раздразнителността ви.

Стрелец

Ако нямате сериозна връзка, то през днешния ден може да се случи нещо магично с вас при срещата ви с нов човек в живота ви. Няма място за терзания, защото това може да се окаже точният за вас сътрудник. Ако скоро не сте намирали четирилистна детелина, то доста скоро шансът ще ви настигне. Бъдете в очакване на приятни изненади и щастливи моменти.

Козирог

Не се опитвайте да мерите какъв брой мощна е любовта на колегата ви, защото тази задача няма прецизен отговор. Приблизителните стойности ще са ориентир за вас, само че не притискайте половинката си прекалено много с многочислените си въпроси. Късметът ще е с вас през този ден, тъй че в случай че до в този момент сте се въздържали от вземането на някои решения, то в този момент може да рискувате и да осъществите проектите си.

Водолей

В случай че усещате, че любовта леко избледнява и скуката завладява всекидневието ви, то значи е пристигнало време за смяна. Говорете намерено с колегата си за това, което преживявате и стъпките, които да предприемете, с цел да подобрите нещата. Разположението на звездите ще е изключително удобно за тези от вас, които се занимават с бизнес. Не се опасявайте да предприемете премерени опасности, защото възможностите за облага са огромни.

Риби

Любовта ви ще е в положение да се трансформира в свръхсила, според от това какъв брой мощно обичате и по какъв начин показвате възприятията си към вашия сътрудник. Благодарете на вселената, че имате това благополучие да сте влюбени. Днес, евентуално ще имате чувството, че неналичието на шансът от живота ви, ще скапе целият ви ден. Колкото и нещастни да се чувствате, не забравяйте, че най-близките ви хора ви обичат по същия метод.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР