Овен Настроението Ви ще е отлично. Сякаш нещо Ви подбутва непрестанно

...
Овен
Настроението Ви ще е отлично. Сякаш нещо Ви подбутва непрестанно
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 31 декември

Овен
Настроението Ви ще е чудесно. Сякаш нещо Ви подбутва непрекъснато да действате. Хубаво е да намерите време и за самите себе си преди 2024.
  Телец
Дано съумеете да приключите всичко, което сте планували. Гледайте да не пропуснете Новата година, улисани в диалози. Подгответе бенгалските огньове и хората за посрещане на 2024.
  Близнаци
Един прекрасен ден за празнуване, гледайте да приключите по-рано каквото сте си наумили, с цел да имате време за приятелите и за една чудна нощ.
  Рак
Притеснени ще сте дали всичко ще стане както желаете. Оставете тези неща и се наслаждавайте на мига, по-важно е настроението Ви да е на равнище.
  Лъв
Имате сила да организирате не едно, а няколко новогодишни тържества. Улисани в мерки, не забравяте ли положителното въодушевление.
  Дева
Не е нужно да мърморите и да се сърдите за всяко нещо. А и не трябва да се притеснявате, че годината си отива, преживявали сте го доста пъти. Просто си позволете да се отпуснете и да се порадвате на празника, за още доста години!
  Везни
Занимайте се с дреболиите овреме, с цел да имате време да се насладите на празника. Компания няма да ви липсва. Заложете на импровизацията.
  Скорпион
През последния ден на 2023 си дайте сметка до каква степен откровени сте били във връзката си и по какъв начин ще я карате отсам нататък; какво желаете от живота, накъде отивате? Какво Ви даде и какво Ви взе тази особена година?
  Стрелец
Ще би трябвало да се пораздвижите малко. Настроение няма да Ви липсва, нека и компанията да е на равнище. И е добре да не се пробвате да се налагате.
  Козирог
Малко се притеснявате дали ще съумеете да държите под надзор и непредвидимото. Трудничко е, само че нормално успявате. Защо просто не се отпуснете? Позволете си да пуснете контрола най-малко за няколко часа.
  Водолей
Важно Ви е да имате един човек до себе си, един специфичен човек. Тогава може да посрещнете даже дребните зелени човечета, а какво остава за НГ. Вие го можете като никой различен.
  Риби
Традиционно се вършат равносметки. Може и да не се задълбочавате, значимото е да поддържате настроението и да сте подготвени да гръмнете шампанското. Препивайте с наслада и положително въодушевление, а не с високоградусни питиета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР