ОВЕНЛипсата на желание за работа ще доведе до нежелани промени

...
ОВЕНЛипсата на желание за работа ще доведе до нежелани промени
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете с внезапни и непредвидени разходи, Девите със съобщение за приходи

ОВЕН

Липсата на предпочитание за работа ще докара до нежелани промени в професионалните ви проекти, тъй като са ви принудили да работите повече от нормалното, а това ви изнервя.  Умората е повода да сте несговорчиви и бавни, само че във ваша щета. Не ви поучавам да пътувате. На обяд с деловите си сътрудници поговорете в неофициална конюнктура, макар ретроградното придвижване на Меркурий. Пазете се от проблеми, скъпи дами. Вашите искания към околните ви ще доведат до скандал. Помислете си по какъв начин да си възвърнете хармонията в интимните връзки, в случай че желаете да се отдадете на полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Приключете със дилемите, които няма по какъв начин да изчакат до идващия ден, с цел да не пропуснете положителното възнаграждение за завършването им в период. Напрежението ви носи изгода, тъй като ви принуждава да сте рационални. Ще се избавите от желанието за отплата подбудено от ваши съседи, подкрепени от ретроградното придвижване на Меркурий. Проявете виновното си отношение на работното място, в случай че желаете да бъдете оценени. Със страдание ще установите, че обектът на възприятията ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните дами отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на полови удоволствия със инцидентни сътрудници. Няма да потънете в давност.

БЛИЗНАЦИ

Ще съумеете да се справите ослепително в сложна, само че и деликатна обстановка, обвързвана с професионалните ви отговорности, от която ще извлечете с чест. Стабилизирайте постигнатите резултати, подтикнати и от ретроградното придвижване на Меркурий, откакто са ви упълномощили нови задания. От вашето старание зависят и похвалата и паричното подучване, което ще ви зарадва когато ви е най-необходимо. Имате желание да се впуснете в нова любовна случка, благи дами. Помислете добре дали заслужава напъните ви или ще си загубите времето на вятъра. Щастието е кацнало на рамото на фамилните. Очакват ги сантиментална вечеря на свещи и полови мигове.

РАК

Ваш непосредствен другар и сътрудник, на който разчитате, няма да оправдае възлаганите упования. За страдание държанието му ще окаже въздействие и върху вашата работа. В този ден сте подготвени да помогнете на сътрудник при правенето на нов план, само че може да се окаже, че вършиме следващото непоискано положително и си печелите неприятели, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Изяснете проблемите си в персоналните връзки. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е друга от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви сътвори проблеми поради непредвидена бременност и припрян брак. Бъдете деликатни довечера.

ЛЪВ

Не проявявайте експанзия към сътрудниците си, които нямат виновност за вашите проблеми. Внезапни и непредвидени разноски могат да провокират финансовата ви неустойчивост, освен това задълго. Налага се да се отдадете на дейна работа, да си изключите телефоните, с цел да не се изпокарате и с другари и с околните си, а и Меркурий е към момента назадничав.  Възможен е конфликт с неучтивост и неточни връзки от страна на интимната ви половинка. Бъдете деликатни. Не бъдете прекомерно упорити и инатливи, тъй като интимните ви сътрудници ще ви лишат от полови удоволствия.

ДЕВА

Не разчитайте на триумф, в случай че сте създали губещи вложения. Очаквайте известие за доходи, само че не бързайте да уговаряте вложения, тъй като Меркурий е назадничав. Не си създавайте врагове измежду вашите настоятелен сътрудници, които ви ценят и почитат. Не се домогвайте до спомагателна облага, която е за сметка на сътрудниците ви. Бъдете борбени, без да сте нападателни и нагли. Семейните и влюбените дами да приготвят сантиментална вечер, уединено с обичаните си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с обичаните си, поради неудържимото привличане и взаимното предпочитание за полови удоволствия.

ВЕЗНИ

До обед се задълбочете в служебните си задания, а следобяд настроението ви се усъвършенства. Въпреки това прекомерната ви сензитивност води до непредвидени прочувствени реакции, които нараняват близките. Постарайте се да не обиждате сътрудниците си, единствено тъй като сте станали без въодушевление и се чудите на кого да излеете гнева си, макар повелята да сте доброжелателни, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Денят е бил изтощителен, благи дами, мъчно ви е да сте усмихнати, само че е наложително да сте в положително въодушевление. Вечерта си създайте позитивни страсти с обичаните си хора. Зарадвайте интимния си сътрудник с мечтаните сантиментални мигове и се отдайте на полови удоволствия

СКОРПИОН

Вашите сътрудници са изнервени от досадното ви гледище да сте дейни и те около вас, макар че по никакъв начин не им се работи даже и за персоналното им богатство. Бъдете сговорчиви и приключете със заниманията си до обед. Служебните отговорности не са причина да налагате правила на държание, които ви печелят врагове. Обмислете добре начинанията, които ви изкушават във към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, в случай че не се опитате да хармонизирате връзките си. Звездите ви предизвестяват за завършек на сантиментално въодушевление или полова връзка, в която не влагате усеща, а се преструвате.

СТРЕЛЕЦ

Не купувайте скъпо съоръжение за офиса, с цел да блеснете, в случай че не ви е належащо. Бъдете по-пестеливи, тъй като скоро се обрисува план, където да вложите средства. Не взимайте значими решения. Ако са от голяма важност за бъдещите ви професионални проекти, ще си спестите неточности, подбудени от прибързаните ви дейности и желанието да изпреварите времето, неспазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Възможни са проблеми, свързани с обичан човек или другар. Единствено от вас зависи дали ще се разделите вечно или ще продължите връзките си. Зарадвайте интимния си сътрудник с шампанско, вкусна вечеря и полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Имате опция да подновите остарели другарства. Пътуване ще ви се отрази добре. Начинанията ще ви донесат триумф, в случай че ги обмислите още веднъж и не сте прибързани и подписвате документи и контракти. Надявате се на себеизява в нова професионална област. Бъдете подготвени да помогнете на сътрудниците си, в случай че сте на работното си място, с цел да имате поддръжката на ретроградния Меркурий. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си сътрудник, които ви притесняваха в последните дни, даже и в случай че решите да се разделите. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че сте показали ината си и недоумение към обичаните си хора, без да имат виновност.

ВОДОЛЕЙ

Овладейте страстта си, която през днешния ден е надхвърлила допустимите граници и ви вреди. На работното място премълчавайте, с цел да избегнете споровете и напрежението в връзките с сътрудниците си. Бъдете умерени в рецензията, даже и в случай че е заслужена. Ще чуете умишлени нападки и унизителни обидни квалификации, свързани с вашия професионализъм, само че ще бъдете възмездени от ретроградния Меркурий.  Имате опция да разрешите персоналните си проблеми, които ви отдалечават от обичания, само че ви е необходим такт и безпределно самообладание. Компромисите са наложителни. Възвърнете си хармонията в връзките, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

РИБИ

Трудности няма да липсват в този ден, само че е във ваша власт да се справите с тях, изключително със страничните, провокирани от сътрудници. Забравете  рискованите инициативи, не подписвайте контракти за вложения. Приемете трудностите като следващото предизвикателство, което ще ви издигне на ново професионално равнище. Успехът е още веднъж с вас, в случай че не се откажете от служебните си отговорности. Следобед се обрисуват разправии поради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревнивост у колегата ви. Разсейте подозренията за невярност, тъй като отдалечаването ще ви лиши от естествен полов живот.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР