Овен Днес ще се сблъскате с някои истини. Това наистина е

...
Овен
Днес ще се сблъскате с някои истини. Това наистина е
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 24 юли

Овен
Днес ще се сблъскате с някои истини. Това в действителност е по-добрият вид, колкото и да не ви се има вяра в този момент.
Телец
През този ден не се опитвайте да наваксвате работа. Денят е за отмора и вие имате потребност да си набавите точно нея.
Близнаци
Това е ден, в който да теглите чертата и да помислите какво тъкмо желаете от живота по-нататък. Бъдете смели в дейностите си и в фантазиите.
Рак
През този ден ще поддържате връзка интензивно. Ще имате възприятието, че през днешния ден всички са се сетили да ви се обадят и да ви предложат да се видите. Ще се чувствате обичани.
Лъв
Днес ще получите доста усмивки от обичания човек, повода за които сте самите вие. Не спирайте да радвате хората, които обичате и не си мислете, че не получавате задоволително в подмяна, тъй като не е по този начин.
Дева
Това е ден за медитация. Главната ви задача би трябвало да бъде това да изчистите главата си от всевъзможен прочувствен и душевен товар. Без никакви скрупули на съвестта.
Везни
Очаква ви деятелен ден, тъй че си пригответе повече сили. Наспете се добре и не излизайте без да сте хапнали съществено. Пазете парите си и най-добре не взимайте огромни суми със себе си.
Скорпион
Това е ден, в който да бъдете реалисти. Звездите не дават обещание особени прекарвания, само че вие имате задоволително, за които да си спомняте с усмивка.
Стрелец
Това е ден, в който да продължите напред. Може да имате скрупули на съвестта, само че по този начин или другояче не може да поправите стореното. Просто се пробвайте да не постъпвате по същия метод.
Козирог
Това е ден за закъснение на темпото. Може да забравите нещо значимо - заричане, което сте дали. А тъкмо в този момент не трябва да си го позволявате.
Водолей
Днес ви чакат изключителни срещи. Плановете ви може да се трансформират, само че не съжалявайте за часовете, прекарани с човек, който не сте виждали от години.
Риби
Сега може да зададете всички въпроси, които желаете да поставите към приятелите си, с които ще се видите през днешния ден. Не се опасявайте да изглеждате прекомерно любопитни, просто обяснете претекстовете за интереса си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР