ОВЕН Днес нещата няма да се случват по план, затова се

...
ОВЕН
Днес нещата няма да се случват по план, затова се
Коментари Харесай

Две зодии започват седмицата ударно, друга ще пътува

ОВЕН

Днес нещата няма да се случват по проект, по тази причина се пригответе за много разтревожен ден. Със сигурност ще се наложи да импровизирате и да взимате решения в придвижване. Но това няма да ви разстрои, а по-скоро ще ви окуражи.  Вечерта забравете за работата и се насладете на среща с другари.

ТЕЛЕЦ

Действайте уверено и бързо. Този ден е удобен и си коства да употребявате това допустимо най-ползотворно. Започнете с най-важното и не губете време за дреболии. Вероятни са забавни бизнес оферти. Възможно е да имате нови и ще би трябвало бързо да свикнете с тях. 

БЛИЗНАЦИ

Днес би трябвало да внимавате с парите. Изкушенията ще бъдат доста. Денят ще е бъде удобен за другарство. Лесно ще намерите съдружници и помощници и ще се сприятелите с тези, с които преди сте общували единствено по работа. Не е изключено началото на сантиментална история.

РАК

Денят ще донесе непредвидени събития и удивителни съвпадения. Възможно е поради тях да се наложи да измененията проектите си, да отложите някои неща и да се фокусиратее върху странични действия. Вероятни са непланирани разноски, а някои от вас ще имат късмет да създадат доста сполучливи покупки. 

ЛЪВ

По-добре е да се заемете с сложните неща сутринта. По това време ще ви бъде по-лесно да се концентрирате и да не се разсейвате от дреболии. Вниманието към дребните елементи ще ви помогне да избегнете неточности. Финансови проблеми могат да бъдат решени по-късно денем.

ДЕВА

Денят ще бъде под напрежение. Възможно е да се наложи да се справяте с няколко неща едновременно, да решавате сложни въпроси и да коригирате грешките на други хора. Едва ли някой би могъл да направи това по-добре от вас. Задължитено отделете време и за себе си. Имате потребност от отмора.

ВЕЗНИ

Върнете се към нещата, върху които не сте могли да се концентрирайте през последните няколко дни. Днес ще постигнете стремежи резултат, без съвсем никакви старания. Приятели ще ви оказват помощ. Те харесват вашите хрумвания и ще ви дадат страхотни хрумвания. Денят е подобаващ за значими срещи. 

СКОРПИОН

Бъдете подготвени за изненади. Денят дава обещание да бъде доста великодушен откъм позитивни страсти. Възможно е проектите, които сте построили преди, да бъдат изоставени. Ще имате опция да се заемете с забавен бизнес и да решите сложна задача, което ще ви донесе още девиденти. 

СТРЕЛЕЦ

Обсъдете проекти за работа и бизнес. Този ден е доста подобаващ за договаряния и срещи с хора, които бихте желали да видите като свои съдружници. Ще може да заинтересувате с концепциите си даже тези, които са били скептични към каквито и да било оферти. Очаква ви страхотна вечер.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде наситено със събития и много динамично. Това време е уместно за бизнес и персонални срещи. Ще се разбирате добре, ще намирате общ език, даже с тези, с които въобще не сте разбирали. Сделките, които сключите през днешния ден, ще ви носят положителни приходи за дълъг интервал от време. 

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да не приемате драговолно дребните недоразумения и компликациите, с които ще се сблъскате при започване на деня. Ако запазите хладнокръвие и неизменност, несъмнено ще съумеете. Не бързайте да се доверявате на новите си познати, изключително в случай че те се интересуват настойчиво от вашите проекти и хрумвания. 

РИБИ

Денят ще бъде много разтревожен и мъчно ще се справите без усложнения. Опитът и знанията ще ви оказват помощ за това. Не постоянно ще е елементарно да намерате общ език с другите. Това е изключително видимо в областта на бизнеса - евентуални са разногласия с сътрудници или различия с сътрудници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР