Овен Ден с повишена чувствителност. Енергетиката е благоприятна 40 %. Не

...
Овен
Ден с повишена чувствителност. Енергетиката е благоприятна 40 %. Не
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 20 юли

Овен
Ден с нараснала сензитивност. Енергетиката е удобна 40 %. Не е подобаващ ден за начало на пътешестване или за взимане на пари в заем, потърпете малко и не се горещете прекалено много по несъществени въпроси.

Телец
Взаимоотношенията са нашият ключ към света. Днес можете да го отключите, като просто позволите на другите да стигнат до вас и вие до тях. Поставили сте си толкоз високи цели, че не е ясно по кое време ще съумеете да ги покорите. Гледайте да си нямате алъш-вериш с началници и държавни чиновници, не е във ваш интерес.

Близнаци
Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес благодарение на другари може да постигнете доста, даже покачване в службата или пък да си намерите нова работа.

Рак
Идеален ден за пътешестване, а също и за явяване на изпити. Днес ще сте малко рисковано настроени и за какво не извършите нещо извънредно. Само гледайте да не е обвързвано с крупни суми (при това чужди).

Лъв
Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, макар нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, само че това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

Дева
Е, имали сте и по-добри дни, само че пък през днешния ден ще имате доста тласъци за деяние. Погледнете нещата откъм позитивната страна и ще се почувствате доста по-добре.

Везни
Ден доста подобаващ за разчистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате потребност от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекомерно на сънищата.

Скорпион
Много подобаващ ден да докажете качествата си, макар мрънкането на близките. Не прекалявайте с сериозните си забележки и не се опитвайте непременно да впрегнете всички в работа.

Стрелец
Денят е много добър за вас, в случай че сте и в отпуска, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво, пък било то и пясъчна кула. Разходките по здрач ще ви накарат да се почувствате доста сантиментално.

Козирог
Малко нервни ще сте през този ден. Възможните ви проблеми ще се дължат най-много на вашето бързоречие. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.

Водолей
Днес ще се чувствате малко отдалечени от досадните ежедневни неща, въпреки че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, тъй като всяка ваша крачка се следи доста деликатно.

Риби
Един доста сериозен ден. По-сериозен, в сравнение с можете да понесете. Не губете наличие на духа, просто бъдете по-смели и действени. Ще съумеете. Днес бихте могли да осъществите потребни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички вероятни отговорности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР