Овен Този петък ви очаква един интересен и наситен със

...
Овен Този петък ви очаква един интересен и наситен със
Коментари Харесай

Днес ще им върви по ноти с много банкноти на тези три зодии

Овен

Този петък ви чака един забавен и кондензиран със събития, по ваш усет, ден. Събирайте усещания и трупайте опит. Не се тормозете да завържете нови контакти.

Телец

Мечтателността, която ви е обхванала, контрастира с настроението на повече от близките. Това ще ви направи изключително скъпи и търсени. Не бягайте от ролята си на умиротворител.

Близнаци

Този петък ще е деятелен и ще би трябвало да свършите много работа. Хубавото е, че сте по този начин добре мобилизирани, че респект няма да усетите напрежението.

Рак

Този петък ще би трябвало да мобилизирате цялата си дисциплинираност и съвестност. Освен това положете оптимални старания, с цел да останете спокойни и да не избухвате.

Лъв
Този петък може самоуверено да уреждате покупко-продажби и да подписвате документи, свързани с недвижимо имущество. Всичко, стартирано през днешния ден, обвързвано с бизнес и земя ще ви донесе триумф.

Дева

Сега ще би трябвало да разберете, че хубавите неща не се получават единствено с приказки, а със задълбочени и поредни дейности. Запретнете ръкави!

Везни

Този петък е допустимо да се появи неочакван проблем вкъщи, като теч, да вземем за пример. Това ще изисква незабавните ви дейности и предприемането на нужните ограничения.

Скорпион

Не постоянно работата е приятна, само че интервалът е подобен, че не търпи отсрочване. Това важи както за служебни отговорности, по този начин и за отговорностите ви вкъщи.

Стрелец

Този петък ще се отличавате от останалите. Интуицията ще ви подскаже най-добре дали да изчакате моментът да отмине или да впуснете през глава да потвърждавате правотата си.

Козирог

Не всеки ден е безоблачен, само че пък тогава прохладата е допълнително. Такова ще е настроението и през днешния ден, и вие ще се впишете сполучливо в създалата се атмосфера.

Водолей

Този петък няма да е от лесните, само че ще е от тези, в които умората от свършената работа ще е по-сладка от всяко мързелуване. Не пестете сили.

Риби

Този петък използвайте дейно часовете за работа и споразумяване на връзки, без значение дали ще имат позитивен или негативен отенък.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР