Овен Това е подходящ момент да си признаете, че никой

...
Овен Това е подходящ момент да си признаете, че никой
Коментари Харесай

Водолеите надскачат себе си, Рибите плуват

Овен

Това е подобаващ миг да си признаете, че никой не е самичък на този свят, даже и вие. Нищо, че можете. Проявете усеща, само че не изпадайте в прекомерна прочувственост, защото ще се усъмнят в искреността ви.

Телец

Пътешествията са хубаво нещо, само че би трябвало да се съобразяваме и с други фактори. Ако в действителност сте подготвени на лишенията, които ще ви аргументи плануваното ви пътешестване - никой не може да ви спре.

Близнаци

Границите са нещо хубаво, изключително при вас и най-много в връзките ви с околните ви хора. Уважавайте тяхното мнение, даже да го смятате за не задоволително извисено.

Рак

Завръщането в предишното е обвързвано с доста страсти. Дайте си време да се адаптирате и не бързайте да се захващате със съществени каузи. Като начало удължете утринното кафе с сътрудниците.

Лъв

Желанието ви да придобиете това, което сте си наумили е непреодолимо, без значение от това, че съзнавате, че не ви е нужно. Помислете какво още бихте желали да имате и от блуждаене ще загубите предпочитание.

Дева

Днес не се оставайте да се вглъбите прекомерно доста в себе си. Срещнете се с най-веселите ви другари и изкарайте една незабравима вечер.

Везни

Звездите ви предлагат да престанете да се въртите към предходна засегнатост. Другият не се изтезава, за какво вие би трябвало да давате от силите си? С позитивна настройка ще притегляте хубавото в живота си.

Скорпион

Ако усещате липса на нещо, това значи, че си нямате занимание. Ако пък досегашното ви е омръзнало, значи е време да го промените. Опитвайте до момента в който се почувствате в свои води.

Стрелец

Тази събота може да объркате лицето, с което говорите. Уверете се, че насреща е точно този, на който желаете да кажете нещо значимо, в противоположен случай може да изпаднете в конфуза обстановка.

Козирог

Тази събота не се хващайте за всяка дреболия, с цел да оправдаете бездействието си заради липса на кураж. Колкото повече отлагате толкоз по-малко увереност ще има у вас. Втурнете се самоуверено!

Водолей

Тази събота направете нещо друго. Надскочете себе си и си измислете предизвикателство. Имате потребност от оживление.

Риби

Тази събота си позволете всичко това, за което нямахте време преди. Със сигурност имате потребност за повече време за себе си.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР