Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.

...
Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 юни: Огромни проблеми за 2 зодии в последния работен ден

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден.

Телец
Не давайте опция на тези, които Ви заобикалят да „ изключат” мотора, в случай че Вие имате друго виждане по въпроса. Днес в хода на събитията ще станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно! Продължавайте да вървите напред!

Близнаци
Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че съперниците ловко ще употребяват всички Ваши неточности и неправилни ходове, и в последна сметка излиза, че за личните си проблеми сте отговорни Вие, и единствено Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които сполучливо сте си сътрудничили в близкото минало, само че опитите да възстановите доста остарели връзки, са обречени на крах. Днес може да бъдете увлечени от нова концепция или привлекателна персона, защото Вие, както и всички представители на Вашия знак, доста елементарно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи сантиментални завършения, само че съществени връзки надали ще започнете.

Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв
Урокът, който през днешния ден би трябвало да усвоите, се заключава в схващане на това, че настойчивостта в действителност се отплаща. Затова когато през днешния ден се разсъните, направете калорична закуска и се облечете по този начин, че облеклата да не затрудняват придвижванията Ви. Днес би трябвало да се чувствате удобно и да бъдете подготвени да преминете към дейни дейности, щом се окаже комфортен миг. Вашите непрекъснати старания ще бъдат с подобен резултат, какъвто и не бихте могли да си визиите. Затова в случай че има място, на което бихте желали да бъдете, или човек, с който желаете да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това допустимо.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Макар и да имате спортен дух, през днешния ден тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият сътрудник е почнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, с цел да сложите завършек на създалата се обстановка. В този миг просто би трябвало да се концентрирате на по-важни неща в живота, а в случай че това значи, че за задачата ще би трябвало да скъсате връзки, дано бъде по този начин. Понякога някои неща просто не заслужават вложените старания. Ако това не е забавно, значи не е вярно.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите събития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Вие сте доста изчерпателен човек, а това е отлична изходна точка в случаите, в които се постанова да казвате неприятни истини. Организирайте си в допълнение търсене на информация, с цел да се убедите, че сте осведомени с всички обстоятелства, а след това се настройте да формулирате нещата по този начин, както са съгласно Вас. Вашето извънредно внимание към всички елементи на обстановката ще Ви направи добра услуга. Най-вече аудиторията Ви ще се окаже доста по-възприемчива, в сравнение с сте се надявали.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигнете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата нервират, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР