Овен Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически въпроси:

...
Овен Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически въпроси:
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 юли: Ужасен ден за 2 зодии

Овен
Денят е удобен за разискване на разнообразни на практика въпроси: да вземем за пример битови, служебни, свързани с лекуване или оказване на услуга. В процеса на другарство ще имате опция да разширите своя мироглед, както и да откриете и по опция да попълните някои значими пропуски в професионалните си и други познания. В същото време за Вас може и да зародят огромни отговорности. Навярно ще се справите със комплицирана задача, изключително в случай че деянията далновидност, предвидливост, автентичност, и като добавка не Ви домързи да се вслушате в гласа на интуицията си.

Телец
Днешния ден е извънредно подобаващ, с цел да въведете в главата си формулата за идеална работа. От Вас се желае да си визиите длъжността, която изцяло би удовлетворила Вашите условия. Вечерта ще е положително време за отмора в другарска компания и за другарство и другарски диалози с доста хора. Срещите ще преминат прелестно, тъй като през този ден възприятията ще се демонстрират блестящо.

Близнаци
В дадения миг ще Ви бъде доста мъчно да намерите даже и най-крехкия баланс сред Вашия публичен и персонален живот и по тази причина не се стеснявайте, да се обърнете за съвет тези, които към този момент са минали през това, през което Вие преживявате в този момент. Усилията си насочете в прецизно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора чакат от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става сега, само че единствено до избрана степен...

Рак
Още от момента, в който отворите очи, ще бъдете с конфигурация и предпочитание да поддържате връзка. Даже и не е нужно да се вълнувате, че няма да намерите за вечерта сътрудници за игра, за които ще е все-едно кога ще би трябвало да се разсънят на идващия ден. А какво ще кажете за образуване на парти-импровизация в дома Ви? Позвънете на другия „ лидер” на Вашата компания и съставете проект. След това седнете до телефона, поръчайте повече пици и се забавлявайте.

Лъв
Очертава се ден, в който всичко ще се подрежда доста сполучливо. Тъй като ще сте в отлична естетика със себе си, и с обкръжаващите елементарно ще намирате общ език. Ще съумеете да отделите основното от второстепенното и да се концентрирайте точно върху тези задания, които са фактически почтени за внимание. С предпочитание ще помагате на околните си, а те ще Ви отвръщат с откровена признателност. Възможно е приемането на приятни вести. Писмо или някакво друго уведомление, пристигнало от надалеч ще Ви подари с отлична концепция, към реализацията на която може да пристъпите неотложно.

Дева
Постарайте се през този ден да спазвате отдалеченост с индивида, който не Ви е апатичен. В противоположен случай рискувате да станете за него досадник, а по-късно и противен събеседник, а да не приказваме за освен това. По- добре е към Вашето внимание да се стремят, в сравнение с да го заобикалят.

Везни
Може да разчитате на един сполучлив ден, в случай че сте подготвени за съдействие с нови сътрудници. На лице е наклонност за замяна на старите връзки с нови, което се отнася освен за деловите, само че и за персоналните взаимоотношения. Ще се появят нови престижи, ориентири и образци за подражателство. Ще започнете да променяте своя живот. Вероятни са триумфи в образованието, както еднообразно добре ще Ви се удават както точните, по този начин и филантропичните науки. Готови сте да прегърнете всяка нова забавна (от Ваша гледна точка)идея, като по този метод ще затвърдите репутацията си на човек, постоянно подготвен да извърши дребна гражданска война.

Скорпион
Днес ще Ви се желае дружно с Вашия обичан човек да се почувствате умерено и по домашно му. Само че има възможност тази концепция да не му хареса и тогава би трябвало да се справяте сами. Но в действителност кой би устоял на миризмата на прясно опечени кифлички, поднесени в леглото.

Стрелец
През този ден ще Ви се случи нещо доста ненадейно: или на главата Ви ще се струпат навалица родственици от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна концепция за това, по какъв начин не би било зле безусловно от идващия ден да започнете нещо огромно и съществено. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и мотива за безпокойствие ще премине самичък по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и концепцията ще си замине.

Козирог
На страха очите са огромни. Както е известно, очите се опасяват, а ръцете работят. Затова вместо да стоите, смутени от новите проблеми, зародили сред Вас и Вашия обичан човек, започнете нещо да вършиме. Най- сложна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.

Водолей
Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придружите, до момента в който се качи в таксито...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР