Овен Ако страстите започнат да кипят във вас, раненото ви

...
Овен Ако страстите започнат да кипят във вас, раненото ви
Коментари Харесай

Колко ревниви са зодиите

Овен

Ако пристрастеностите стартират да кипят във вас, раненото ви сърце не избира времето и метода да покаже своята ревнивост. Вашето съмнение и ревнивост са повлияни от Марс и Плутон, настойници на мощни и трескави усеща, което ви карат непрекъснато да наблюдавате държанието на колегата си под лупа.

Телец

Вашето ревностно естество не приема измяната на колегата ви под каквато и да е форма, даже в случай че той просто е погледнал нечии загорели крайници или е забелязал фигурата на друга жена. Астрологически сантименталната ви връзка се ръководи от Плутон, заради което толкоз обичате да контролирате колегата си.

Близнаци

Вие се управлявате от планетата на логиката Меркурий, което ви прави по-малко ревностни от другите знаци. И даже да не вършиме подиуми и да не разбивате всички чинии в къщата, въпреки всичко ще намерите метод да задържите своя сътрудник по-дълго.

Рак

Вие сте доста ревностни и подозрителни, макар че не го показвате. Покровителката ви Луна постоянно ви предизвестява, в случай че нещо може да навреди на връзката ви. Ако нямате доказателство, ще мълчите, само че в случай че го имате, ще бъде доста мъчно да се справите с него.

Лъв

Слънчевият знак на гордостта пази представителите на вашия горделив знак. Предателството на колегата ви доста ви наранява, даже в случай че това е " безопасен " флирт.

Дева

Вашият знак е предпазен от Меркурий. Ето за какво постоянно поставяте под въпрос верността на колегата си, като вършиме разумното умозаключение, че той няма да може да устои на изкушението.

Везни

Родени сте под доста ревностен знак. Въпреки че сте супер разумен човек, Венера, планетата на любовта, остава ваш настойник. Съответно, няма да търпите някой да заплаши връзката ви.

Скорпион

Страстната, само че извънредно уязвима природа на Скорпион е под егидата на Марс и Плутон. Затова реагирате толкоз бурно на безобидни неща, на които другите хора не биха обърнали внимание.

Стрелец

Символът на вашия знак е Стрелец, който изстрелва стрела непосредствено в задачата. Това приказва за метода ви на деяние при положение на проблеми в прочувствена връзка.

Козирог

Въпреки че външно не можете да кажете това, вие сте супер уязвими. Ако можете сами да успехите напрежението в последна сметка ще станете по -внимателни. Никога обаче не можете да простите изневярата, тъй че в случай че я видите при колегата си, ще прекратите връзката.

Водолей

Вашият знак се ръководи от Уран, планетата на флирт и завършения, тъй че сте склонни да избирате сътрудници, които ще се поглезят на вашите прищявки. Но в случай че държанието на колегата ви внезапно ви накара да ревнувате, вие ще се опитате да не го покажете нито с държанието си, нито с общуването си.

Риби

Вашият свръхчувствителен знак е покровителстван от Нептун, тъй че изцяло се отдавате на властта на индивида, който обичате. Това обаче е и повода да ви е толкоз елементарно да нараните. Ако започнете да ревнувате, първата стъпка е да анализирате себе си и дейностите си. Можете да простите измяната, само че няма да оставите чувството, че това може да се повтори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР