ОВЕН – Не бива да отрагате срещите си, за да

...
ОВЕН – Не бива да отрагате срещите си, за да
Коментари Харесай

Хороскопът за 01.07: Раци да си поставят нови цели, ще имат успех

ОВЕН – Не бива да отрагате срещите си, с цел да осъществите нови познанства. Имате опция да оцените своите другари. Ще ви дадат потребни препоръки в персоналните и професионални връзки. Заемете се със отговорностите си на работното си място. Не са желателни прекомерно дейни дейности от ваша страна, тъй като изгода ви носят тактът и търпението.

ТЕЛЕЦ – Разчитайте на доходи, които както постоянно провокират недоволството на близките от заслуженото с вашия труд и познания възнаграждение. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с безмълвие. Така ще спечелите уважението на вашите сътрудници, само че и ще докажете на интригантите, че не сте на тяхното равнище. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта.

БЛИЗНАЦИ – Предпазвайте се от контузии поради нехайство. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Възможни са разправии с непознати хора или с ваши съседи. Бъдете виновни към постъпките си. Подобрете материалното си положение без напрежение, като се отдадете на рутинните си отговорности. Трудностите  да не ви тормозят.

РАК – Не бива да сте прибързани в този ден. Правете действителна оценка на ставащото към вас, само че не се намесвайте там, където има некасаещ ви проблем, с цел да не се окажете в непознат спор, без виновност отговорни. Вгледайте се деликатно в себе си в профил. Въпреки компликациите планирайте дейностите си. Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели.

ЛЪВ – Не противоречете на никого на вашето работно място, даже и да се постанова намесата ви, с цел да решите проблем, който са основали ваши сътрудници. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате. Проведете значимите диалози, без да постигате крайни съглашения. Не отхвърляйте оферти за спомагателна работа.

ДЕВА – Денят е неподходящ за инициативи и импулсивни дейности и решения, подвластни на страстта. За да си спестите проблемите, не проявявайте лековерие. Избягвайте странично въздействие. Заради припряност може да бъдете губещи в околните месеци. Внимавайте, тъй като мъчно ще изградите още веднъж унищожената финансова непоклатимост.

ВЕЗНИ – Във ваша изгода е да се занимавате единствено с нормалната си работа, която не изисква дейни дейности от ваша страна. Бликащата страст води до срив в връзките ви персонални и настоятелен. Бъдете рационални и запазете успокоение, каквото и да се случва към вас. Проблеми, които отказвахте да разрешите, през днешния ден изнервят и вас и сътрудниците ви.

СКОРПИОН – Не пропускайте в ранния следобяд да завършите започнатото На работното място. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите до късните часове на деня. Не рискувайте, тъй като преумората ви вреди. Преценявайте с разсъдък дейностите си и не налагайте мнението си, с цел да сте сигурни в професионалния си триумф.

СТРЕЛЕЦ – Помогнете на околните си, в случай че желаят финансовата ви поддръжка за лекуване, само че бъдете умерено великодушни и проверете защо отиват дадените пари или ги преведете персонално по сметката, в която влизат. Имате късмет да подобрите бързо материалното си положение. Предпазвайте се от съществени пропуски на работното място, в случай че решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си.

КОЗИРОГ – Не планирайте дилемите си, тъй като проектите ви се провалят поради непредвидена странична интервенция, която е във щета освен на нас, а и на вашите сътрудници. Трудностите са подбудени от външни фактори, по тази причина се радвайте и на дребните си триумфи. Не е изключено да поставите начало на сполучлива активност. Бъдете мощни и вярвайте в триумфа си благодарение на вашите нови настоятелен сътрудници и познати.

ВОДОЛЕЙ – Бъдете виновни към своите действия и триумфът ще е с вас. Проявете нерешителност при непредвидени разноски. Ако сте зад кормилото бъдете деликатни при пътешестване в провинцията. При делова среща не говорете повече от разрешеното. Разговорите няма да ви донесат триумф, в случай че сте ги уговорили за този ден. Разсеяни сте и имате потребност от разтоварване.

РИБИ – Овладейте страстите си и проявете предвидливост, без значение дали в професионален проект или в деловите връзки. Не се събирайте с сътрудници или сътрудници, които ви повлияват неподходящо. Не си разваляйте настроението поради интриги по ваш адрес от ваши нови познати. Все се срещате с хора, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви употребяват.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР