За хората, родени под тези зодиакални знаци, новата седмица 13.05-19.05

...
За хората, родени под тези зодиакални знаци, новата седмица 13.05-19.05
Коментари Харесай

Фантастична седмица 13.05-19.05: КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ за 6 зодии

За хората, родени под тези зодиакални знаци, новата седмица 13.05-19.05 дават обещание шанс във всички инициативи.

Астролозите показаха знаците от Зодиака, чиито представители ще бъдат изключително сполучливи през новата седмица 13.05-19.05.

Това са шестте знака на зодиака. За хората, родени под тези знаци, звездите дават обещание сбъдване на желанията и шанс във всички инициативи.

Тези зодии ще имат фантастична седмица 13.05-19.05, цялостна с огромен шанс –вижте кои са късметлиите

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Овните ще имат доста сила през тази седмица 13.05-19.05. Те ще бъдат в приповдигнато въодушевление и ще усещат доста мощ в себе си, с цел да изпълнят доста задания. Подобно отношение ще им помогне да реализират нови висоти и да си слагат цели за бъдещето, животът несъмнено ще стартира да се трансформира към по-добро за вас Овни през новата Фантастична седмица 13.05-19.05.

Любов: По въпросите на сърцето пристрастеността ще бъде вашата водеща мощ тази седмица 13.05-19.05, Овен. Независимо дали сте необвързани или обвързани, изразявайте желанията си намерено и храбро. Венера се изравнява с Уран, носейки непредвидени искри и наелектризиращи връзки. Прегърнете спонтанността и оставете любовта да води пътя.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

При Телците са вероятни непредвидени обрати през новата седмица. Представителите на този знак може да се наложи бързо да се приспособяват към нови обстановки, да се приспособяват безусловно в придвижване към нови действителности. Астролозите предлагат да не се страхувате от измененията, а да се опитате да ги приемете с лекост и отговорност. Резултатът няма да закъснее, до края на новата Фантастична седмица 13.05-19.05 ще имате опция да се отпуснете и да се насладите на триумфите си.

Любов: Тази седмица 13.05-19.05, Телец, любовта заема централно място. Независимо дали сте необвързани или във връзка, планетарното подравняване ви предизвиква да изразявате възприятията си намерено и почтено. Комуникацията е основна, тъй че не се колебайте да споделите вашите мисли и страсти с колегата си. Ако сте необвързани, бъдете отворени към себе си – в никакъв случай не знаете кой може да притегли интереса ви, когато минимум го очаквате.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Доброто въодушевление ще подтиква дейностите и новите каузи на Лъвовете през идната Фантастична седмица 13.05-19.05. Освен това ще имат чудесна опция да заздравят връзките с обичаните хора и да получат нужната взаимна поддръжка и схващане от тях.

Любов: Тази седмица 13.05-19.05, Лъв, любовта витае във въздуха и твоята харизма е на най-високо равнище. Ако сте във връзка, очаквайте да прехвърчат искри, до момента в който вие и сътрудникът ви споделяте сантиментални моменти, изпълнени със пристрастеност и връзка. Необвързаните Лъвове може да се окажат привлечени от някой, който споделя тяхната пристрастеност към живота и приключенията. Прегърнете опциите за задълбочаване на връзките или разпалване на нови пламъци през новата седмица 13.05-19.05.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

В живота на Близнаците стартира добър интервал. Този интервал дава обещание да бъде удобен и богат на запаметяващи се моменти. Представителите на зодия Близнаци ще се усещат уверени и спокойни през новата Фантастична седмица 13.05-19.05 сходно въодушевление несъмнено ще им помогне да се оправят с компликациите по пътя.

Любов: Тази седмица 13.05-19.05, Близнаци, планетарните подравнения акцентират значимостта на връзката във вашите взаимоотношения. Независимо дали сте необвързани или обвързани, изразяването на вашите мисли и усеща намерено и почтено ще задълбочи връзките ви и ще насърчи по-голяма фамилиарност. Отделете време да изслушате потребностите и желанията на колегата си и не се опасявайте да споделите своите. Автентичната връзка ще докара до по-силни връзки и по-дълбоко възприятие на обич и съгласие.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Промените през идващите дни ще нахлуят в живота на Везните. Някои от тях ще би трябвало да се изправят пред действителни провокации, други ще имат нови благоприятни условия. Във всеки случай измененията ще бъдат от изгода, ще оказват помощ за реализиране на огромен триумф. Астролозите поучават Везните да отделят допустимо най-вече време на околните си през новата Фантастична седмица 13.05-19.05.

Любов: Сърдечните въпроси може да са изключително спокойни тази седмица 13.05-19.05, скъпи Везни. Независимо дали сте необвързани или дружно, концентрирайте се върху насърчаването на открита връзка и задълбочаване на прочувствената ви връзка. Споделете вашите мисли и усеща с вашия сътрудник или евентуален любовен интерес. Уязвимостта може да укрепи връзките.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Започва добър интервал за представителите на зодия Козирог. Те ще имат свободата на избор и опцията да се потопят в работата с цялостна отдаденост. Звездите дават обещание огромна възможност за нови благоприятни условия в разнообразни области на живота през новата Фантастична седмица 13.05-19.05. Астролозите на списание HappyWoman предлагат да измененията имиджа си и да подобрите привлекателността си, този интервал е съвършен за това.

Любов: Тази седмица 13.05-19.05 любовта може да се почувства като спокоен оазис измежду хаоса. Венера ви обсипва със успокоение, насърчавайки ви да задълбочите прочувствените си връзки. Необвързаните Козирози може да се окажат привлечени от някой, който въплъщава непоклатимост и откровеност. За тези във връзки връзката протича без изпитание през новата седмица 13.05-19.05, укрепвайки връзката сред вас и вашия сътрудник.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Късмет и благополучие ще съпътстват през цялата Фантастична седмица 13.05-19.05 представителите на зодия Риби. Пред тях ще се открият нови благоприятни условия в съвсем всички сфери на живота. Те ще бъдат обещаващи, в случай че Рибите стартират да разчитат освен на интуицията, а и на здравия си разсъдък.

Любов: Тази седмица 13.05-19.05, Риби, вашата прочувствена дълбочина притегля другите по-близо до вас. Вашето съчувствие и емпатия ще бъдат изцяло изявени, правейки ви неустоими за вашия сътрудник или евентуални любовни ползи. Възползвайте се от тази опция, с цел да задълбочите връзките си посредством сърдечни диалози и споделен опит през новата седмица 13.05-19.05. Неомъжените Риби може да се окажат магнетично привлечени от някой, който отразява тяхната сензитивност и схващане.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР