Отворени Балкани“ (Open Balkan) - така ще се казва регионалната

...
Отворени Балкани“ (Open Balkan) - така ще се казва регионалната
Коментари Харесай

„Мини Шенген“ става „Отворени Балкани“

„ Отворени Балкани “ (Open Balkan) - по този начин ще се споделя районната самодейност, която до момента импровизирано се наричаше „ “, оповестява Zoom.mk.

Това беше оповестено на днешния Регионален стопански конгрес в Скопие, на който участват министър председателите на Северна Македония и Албания, и, сръбският президент, представители на бизнеса в района, както и представители на над 300 компании.
 Косово отхвърли плана мини-Шенген, желае договорка с Европейски Съюз Косово отхвърли плана мини-Шенген, желае договорка с Европейски Съюз
Премиерът на Косово Албин Курти отхвърли като неперспективна самодейността за свободно икономическо пространство сред Албания, Сърбия и...

Както показаха Заев, Рама и Вучич, с „ Отворени Балкани “ стартира нова епоха на съдействие в района, която ще покаже, че страните от тази част на Европа са способни да вземат решения сами за себе си.

Тримата подписаха и Споразумение за съдействие за отбрана и избавяне от бедствия в Западните Балкани и Меморандум за съгласие за улеснение на вноса, износа и придвижването на артикули в Западните Балкани.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР