Отново напрежение сред патриотите. Лидерът на Атака Волен Сидеров отправи

...
Отново напрежение сред патриотите. Лидерът на Атака Волен Сидеров отправи
Коментари Харесай

Волен Сидеров отправи обвинения към ВМРО за измами на евроизборите

Отново напрежение измежду патриотите. Лидерът на Атака Волен Сидеров насочи обвинявания към Вътрешна македонска революционна организация за договорка и машинация, обвързвана с изборните резултати. От партията отхвърлиха изказванията.

Политически искри в патриотичните редици прехвърчаха сред Атака и Вътрешна македонска революционна организация.
Волен Сидеров - ръководител на Атака: Покупката на американските самолети, подкрепена и движена от господин Каракачанов, ще коства на българския поданик 3 милиарда лева Срещу което партията на господин Каракачанов, това е договорката, да бъде припозната и възприемана като единствената в това пространство. Резултатът на Вътрешна македонска революционна организация е в следствие не на почтен избор. Юлиан Ангелов - Вътрешна македонска революционна организация: Всеки може да си направи информация по всички секции в България и да види резултатите на Вътрешна македонска революционна организация. Някой да твърди сходни безумия, просто или завижда, или не е в час с политиката.  Вътрешна македонска революционна организация ще изиска обзор на съдружното съглашение за ръководството Вътрешна македонска революционна организация ще изиска обзор на съдружното съглашение за ръководството
Вътрешна македонска революционна организация ще изиска обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция. Това заяви пред БНР Искрен Веселинов, зам.-председател на партията...

Третият сътрудник - НФСБ - отхвърли да вземе страна в разногласието.
Валери Симеонов - ръководител на НФСБ: Нивото на взаимоотношения стартира да пада, приказвам за сътрудниците, само че мисля, че са зрели хора и ще намерят положителния звук да контролират връзките между тях. Не знам дали може да продължи в този си тип. Може да се изкара мандатът, без да се обичаме, прегръщаме, целуваме между тях. Политиката не е някаква страст, не е брак, не е годеж. Юлиан Ангелов - Вътрешна македонска революционна организация: За нас от Вътрешна македонска революционна организация е значимо да се извършва управническата стратегия, ние сме поставили нашите подписи там и мисля, че за момента държавното управление се оправя обичайно. Валери Симеонов - ръководител на НФСБ: Бъдещето е подвластно на гадателите и врачките, аз не мога да виждам в бъдещето, скърбя.
Към момента съгласно сътрудниците не е на дневен ред въпросът дали Волен Сидеров да остане отпред на парламентарната група на патриотите. Ако бъде подложен, ще се реши от съвета на дребната коалиция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР