Относно взаимоотношенията между членовете на Обединени патриоти и като цяло

...
Относно взаимоотношенията между членовете на Обединени патриоти и като цяло
Коментари Харесай

Вицепремиерът Томислав Дончев Не Си Замълча! В Управляващата Коалиция Се Случва Нещо, За Което Не Се Говори!

Относно взаимоотношенията сред членовете на Обединени патриоти и като цяло в обединението, Дончев разяснява, че политиката не е счетоводство, тя е пристрастеност и някои от диалозите са с по-висока температура.

Проблем с Европа като цяло нямаме, сподели Томислав Дончев във връзка изказванията на вицепремиера Валери Симеонов за немската евродепутатка Ска Келер. По думите му, това сигурно поражда ужас, с съответни представители, в съответния случай на Европейския парламент, инжектира по-висока доза страсти, което не постоянно е потребно. Този звук не е характерен за Европа, уточни Дончев.

В декларацията, озаглавена " Да намажем ските на Ска Келер ", от НФСБ стачкуваха остро против присъединяване на Келер в митинг в София против градежа на втори въжен превоз в Пирин.От кабинета на премиера Борисов публично се разграничиха от позицията на Валери Симеонов.

По отношение на разногласията, които се следят сред Обединените патриоти и ГЕРБ, Томислав Дончев сподели, че това, че се водят съдружни диалози на всеослушание, които са налични за цялата общност е едно. Парламентарната поддръжка за кабинета е нещо напълно друго обаче и не бих правил директна връзка сред едното и другото, означи той.

" Не знам кое би било плашещо, в случай че има тематики, които се разискват, даже и с по-остър звук и тематики, във връзка с които има разногласия те да излизат обществено или да се случват на място и метод, по който никой не схваща. Мисля, че самия факт, че дебатът тече обществено, е по-добър, а това значи цялостна бистрота ", сподели Дончев.

В Истанбулската спогодба част от обществото видя огромна част от страховете си, не и без непозната помощ, означи Томислав Дончев. Когато има сходна реакция, мъдрият политик в никакъв случай не работи напук. Това, с което преди всичко би трябвало да се преценява е даже страстите и вълненията на жителите.

Нека конвенцията да бъде поставена на страни, дано дебатът във връзка с нея да продължи и в случай че тя продължи през идващите години да няма поддръжка, няма да бъде утвърдена, акцентира вицепремиерът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР