Отмъщението на руския президент на неговия „готвач“ беше ястие, което най-добре се сервира студено

...
Когато стана дума за човека, когото наричаха готвач на Путин,
Коментари Харесай

Когато стана дума за човека, когото наричаха готвач на Путин, отмъщението за руския президент наистина беше ястие, което най-добре се сервира студено, два месеца по-късно актът, който го е оправдал.

Независимо дали е планирал подробностите, или е оставил това на силоваците или секурократите, към които Пригожин е насочил преврата си, посланието остава същото.

< /p>

Предателството не се плаща. Путин никога не е толерирал предатели и не е имало причина да се смята, че в крайна сметка Пригожин ще бъде някакво изключение.

Той ще се надява, че предполагаемото убийство ще сложи черта под този смущаващ бунт и ще възпре всякакви други заплахи и че ще укрепи властта му, която беше отслабена от неуспешния преврат.

Тази възможност ще бъде обезпокоителна за украинците, които се надяваха първо бунтът да означава края на Путин, а след това, когато се провали, поне да го подкопае .

Но все още ще има чувство на задоволство в цяла Украйна, че Пригожин най-вероятно е мъртъв.

Прочетете още:
Кой е Евгений Пригожин?
Защо Недоверието на Путин към генералите прави силите му по-слаби

Той беше човекът, който изпрати хиляди от най-злите руски престъпници през техните граници, вербувани с обещанието за свобода, ако оцелеят шест месеца на фронта. Те бяха изпратени да подкрепят опустошителната инвазия на Путин, да убиват украинци и да разрушават градовете им.

Когато един от тези осъдени премина към украинците, те го върнаха отново като част от размяна на затворници.

< p>Вагнер го наказва с предпочитаната от Евгений Пригожин форма на екзекуция. Главата му беше поставена върху шлаков блок и след това смачкана с чук. Неописуемият акт беше записан и с гордост публикуван от Вагнер в социалните медии.

Това е видът чудовищна частна армия, която Пригожин помогна да създаде и след това използва, за да изпраща наемници да изнасилват, грабят и избиват цяла Африка, преди Путин да призове да помогнат за спасяването на войната му в Украйна.

Това видео изглежда показва момента, в който самолетът се разби северно от Москва

Те бяха най-ефективните бойци на Путин в този конфликт. Новината, че висшето им командване най-вероятно вече е, че всички мъртви ще бъдат добре дошли там. Те постигнаха един от единствените успехи на Русия - превземането на Бахмут.

Но Вагнер беше полезен за руската армия, когато беше в атака. Сега Русия е съсредоточена основно върху отбраната. Неговите сили са прекарали лятото в копаене на миля след миля укрепления и миниране по протежение на хиляда мили фронт.

Тези защити се оказват непревземаеми досега за украинската контраофанзива. В момента войната е в безизходица.

Украинците се опасяват, че до 15% от страната им ще остане окупирана за неопределено време.

Пригожин може да е мъртъв, но в съзнанието им има много повече чудовища, откъдето дойде, опустошават страната им и се оказват все по-трудни за прогонване.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР