Отличното представяне на за до момента е убедило ръководството още

...
Отличното представяне на за до момента е убедило ръководството още
Коментари Харесай

Бианконерите ще активират клаузата на едно от откритията си

Отличното показване на за досега е убедило управлението още в този момент да задейства откупната му уговорка, оповестяват Calciomercato.com и Tuttomercatoweb. 22-годишният американец пристигна при първенците през лятото чартърен от против 4,5 млн. евро. Ако Юве желае да го задържи за непрекъснато, след края на сезона би трябвало да доплати 18,5 млн. евро.

В договора има изискване, че в случай че Маккени запише присъединяване в 60% от дуелите през акцията, Юве би трябвало наложително да го откупи. В последна сметка обаче торинци са решили, че няма потребност да чакат до юни, а още в този момент да задвижат процедурата.

Полузащитникът играе повече от добре и дори вкара единия гол при триумфа с 3:0 над на “” в Шампионската лига. Наскоро той беше определен и за “Футболист на годината” в Съединени американски щати.

В взаимозависимост от триумфите му с екипа на Юве трансферната сума по договорката с Шалке 04 може да нарасне с още 7 млн. евро, като по този начин общо всичко да стане 30 млн. евро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР