Открити са още три тела на загинали в резултат на

...
Открити са още три тела на загинали в резултат на
Коментари Харесай

Общо 53 души са загинали при наводнението от язовир Каховка в окупираната част на Херсонска област

Открити са още три тела на починали вследствие на разрушаването на Каховската водноелектрическа централа, написа съветската държавна организация ТАСС, като се базира на службите за незабавна помощ. С това общият брой на починалите в следената от Русия част на Херсонска област доближава 53 души.

По-рано украинските управляващи оповестиха за 21 починали вследствие на наводнението, породено от разрушаването на водноелектрическата централа.

Язовирът на Каховската водноелектрическа централа бе развален и, което докара до наводнение на големи площи и екологична злополука., че е взривила станцията, която се намира на територия, следена от Москва повече от година.

New York Times писа, цитирайки специалисти и личен разбор, че язовирът на Каховската водноелектрическа централа е бил опустошен от детонация, избухнала вътре в станцията, и че офанзива против нея извън не би довела до такава злополука.

Русия отхвърля да е забъркана в разрушаването на водноелектрическата централа. Изявленията на съветски публични лица и медии за случилото се към момента се разграничават. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в началото назова разрушаването на Каховската водноелектрическа централа резултат от бойкот от Украйна, без да прецизира по какъв начин тъкмо е осъществен този бойкот. Няколко дни по-късно Песков сподели, че " Украйна взриви язовира ".
 Зеленски упреква Русия, че крие доказателства за
Зеленски упреква Русия, че крие доказателства за " Каховка "

Изнасят се тела на починали и се крият доказателства, съгласно Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР