Открита демонстрация на най-лошото от дипломацията на Европейския съюз -

...
Открита демонстрация на най-лошото от дипломацията на Европейския съюз -
Коментари Харесай

Борел е подложен на унищожителна критика за визитата си в Москва

Открита проява на най-лошото от дипломацията на Европейския съюз - по този начин международните медии дефинират визитата на висшия представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел в Москва.

" Посещението беше успех. За руснаците ", написа euroactive.com.

Медиите подлагат на критика Борел, че не е отменил визитата си в символ на митинг против дейностите на съветските управляващи по случая с Алексей Навални, който същия ден трябваше да се изправи в съда по следващите смешни обвинявания - за засегнатост на двама ветерени от войната.

След като му бе отказана среща с Навални в пандиза, Борел не е направил опит да посети съвещанието на съда, което е намерено. Неговият представител мъгляво аргументира това решение - " това би основало погрешното усещане, че ние одобряваме тази обстановка ".

Това не изяснява за какво Борел не се срещна с нито един представител на екипа на Навални, нито с хора от неправителствени организации, които следят полицейското принуждение по време на митингите и дават юридическа отбрана на задържаните. Такава беше практиката на Европейски Съюз до момента.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР