Отиват си ключови фигури, които знаят много и помнят много. Това

...
Отиват си ключови фигури, които знаят много и помнят много. Това
Коментари Харесай

Бенатова: Отиват си ключови фигури, които знаят и помнят много

" Отиват си основни фигури, които знаят доста и помнят доста. Това не са инцидентни хора, не са дребни риби на ниско равнище в наркоразпространението да вземем за пример. Това са хора в действителност с информация, която би могла да навреди ".
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 64
Това разяснява пред БНР журналистът Миролюба Бенатова по отношение на показното ликвидиране на Алексей Петров.

" Всеки е сюрпризиран от това ликвидиране. Такива неща не се чакат, изключително когато става въпрос за толкоз огромна фигура, която е предходна през всичко. Това е човек, който, откакто беше безусловно оневинен по всички обвинявания, той към този момент нямаше какво да губи, можеше да стартира още веднъж и той го направи с доста огромна пристрастеност - своето връщане на основни позиции в страната. Никой не чака подобен човек, който се е утвърдил и правеше всичко допустимо да наподобява ярък, одобрен и огромен престиж, да бъде погубен ", изрече мнението си тя.

В предаването " Преди всички " Бенатова описа за отношенията между някогашната барета и Бойко Борисов през годините. По думите ѝ между двамата е вървял развой на " помиряване ": 

" Вървеше един доста чудноват обществен флирт, който беше един доста маскиран боязън може би, от двете страни нещо си споделяха на втори проект ". 

Тя подсети също, че в границите на настоящия парламент измененията в Кодекса за обезпечаване - такива, каквито се очакваше, минаха изцяло безпроблемно:  " Всички бяха съгласни с нещо радикално друго от това, което беше преди няколко месеца. Не стана ясно на каква цена ".

Бенатова цитира сътрудник от " Kлуб Z ", съгласно когото Алексей Петров е получил огромна социална поръчка за доставка на техника - компютри, в последните няколко месеца, в границите на 300 млн. лева:  " Може би в този момент е моментът от Министерски съвет да кажат дали това е правилно, дали Алексей Петров е бил непосредствен на актуалната власт, в какво качество, в какво се е изразявала тази непосредственост и дали е имало някакъв веществен интерес ". 

Миролюба Бенатова подсети и връзките на Алексей Петров с Никола Филчев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР