Отиваме към следващите ненужни избори. Това заяви председателят на ДПС

...
Отиваме към следващите ненужни избори. Това заяви председателят на ДПС
Коментари Харесай

Карадайъ: Отиваме към напълно ненужен нов вот, пак ще е същото

Отиваме към идващите ненужни избори. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на лидерската среща, проведена от Българска социалистическа партия. Той подсети,че в основата на предизборната кампния на Движение за права и свободи е била тематиката, че страната се намира в голям брой рецесии. " От 2016 година ние призоваваме за нормалност в политиката, което значи разговор сред всички, само че отсреща виждаме отново апели за разговор, само че с ултиматуми, с червени линии ", сподели той.

" Ние оценяваме днешната среща като нужна в тази обстановка, в която се намираме. След изказването на Бойко Борисов и изчезналите сътрудници (лидерите на Демократична България и ПП), най – евентуално отиваме към идващите ненужни избори, тъй като идващото Народно събрание ще наподобява на предните четири, т.е. най – малко две партии ще би трябвало да създадат държавно управление, само че за това е необходим разговор. Когато се одобряват на конгреси ултиматуми – в никакъв случай с дадена партия, по-късно идват едни такива обстановки, които са по–горе от партийните цели ”, изясни водачът на Движение за права и свободи.

Той добави, че политическата рецесия задълбава всички рецесии, само че не ги взема решение. Относно целите на партиите, Мустафа Карадайъ сподели, че в тях има нюанси и без разговор те няма по какъв начин да се уточнят, да вземем за пример Плана за възстановявване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР