Отделът на Пентагона, натоварен със задачата да защитава САЩ от

...
Отделът на Пентагона, натоварен със задачата да защитава САЩ от
Коментари Харесай

Космическити сили на САЩ са открили хиляди НЛО в орбита около Земята

Отделът на Пентагона, претрупан със задачата да пази Съединени американски щати от галактически закани – локални и космически, е разкрил хиляди НЛО в орбитата на Земята, написа DailyMail. Медията цитира вътрешнокорпоративно известие на Космическите сили на Съединени американски щати – USSF(най-новият боен бранш, основан при президента Тръмп през 2019 г.). В него се отбелязва наклонността за зачестили наблюдения на НЛО в последно време. Те били толкоз доста, че „ попречват идентифицирането на закани “.  
Разбира се, евентуално доста от закрепените неидентифицирани летящи обекти ще се окажат основани от индивида галактически отпадъци и „ естествени парчета “ като астероиди. Но задграничните съперници на Съединени американски щати не престават да изстрелват шпионски спътници, като новия Malligyong-1 на Северна Корея и други скрити орбитални платформи, напомня DailyMail.
За първи път се приказва и за една друга от досегашните паника, упомената от Space Force: рискът от опасност за галактически кораби, скрити в огромната ненаблюдавана зона сред Земята и Луната, наречена „ цислунарна “ орбита. В своя нов отчет, оповестен наскоро, управлението на Космическите сили акцентира значимостта на намирането на тези съществени „ закани “ измежду елементарни „ рискове “ като галактическия отпадък. Космическите сили се надяват да „ разграничат източниците на аномалии на галактически кораби в поддръжка на разрешаването на аномалиите, възобновяване и оценката на галактическите офанзиви “. От основаването на клона през 2019 година броят на „ незнайните “ НЛО в орбитата на Земята скочил внезапно.
DailyMail се пробва да откри обяснение на термините „ анормални наблюдаеми “ и „ модели на живот “ и търси отговори от специалисти на STARCOM – щабът за образование и подготовка на фрагменти към USSF. През последните години чиновници на Пентагона, натоварени с следствието на случаи на НЛО, са съсредоточили вниманието си върху пет неповторими характерности на сериозните необясними феномени.
„ Неидентифицирани въздушни феномени “ или UAP дават отговор на следните характерности: 
държание, противопоставящо се на гравитацията;много ниска видимост на радар или други сензори;внезапни или мигновени ускорения;хиперзвукови скорости без признаци като „ звукови гърмежи “;т.нар. „ транссредно “ пътешестване сред въздуха, морето и Космоса.
Терминът „ модели на живот “ се употребява за обозначаване на топлинните сигнатури, предавани от живи човешки цели за всичко – от война с дронове до наблюдаване на разполагане на войски. Топлинните сигнатури от телесната топлота онлайн създание (независимо дали е земно или извънземно по произход) могат да попаднат в тази категория, допуска DailyMail, само че това не е указано изрично в документа на USSF.
Space Force, базирайки се на данни на НАСА, разгласява диаграма, която разкрива, че в този момент има общо над 25 000 обекта в орбита, макар че множеството са избрани като „ ракетни тела “, „ галактически кораби “, „ парчета, свързани с задачи “ или други известни обекти, основани от индивида.
От Космическите сили се надяват да разпознават всеки и всички НЛО, с цел да дефинират дали някои от тях би трябвало да бъдат отстранени или съставляват безапелационна сегашна заплаха за Съединените щати. За да извърши задачите си, USSF желае бюджет от 30 милиарда $ от Конгреса за 2024 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР