Отдавна е известно, че името влияе върху съдбата на човек.

...
Отдавна е известно, че името влияе върху съдбата на човек.
Коментари Харесай

7 женски имена, които носят голям късмет

Отдавна е известно, че името въздейства върху ориста на човек. Следователно, към избора на име би трябвало да се подходи съществено. В тази публикация предоставяме рейтинг на женски имена, които сигурно ще донесат шанс на притежателките си!

Седмо място – София

От древногръцки език това име се превежда като мъдрост. Жените на име София се отличават със успокоение и централизация. Софиите са благоразумни и по тази причина шансът постоянно насочва вниманието към тях и техните фамилии.

Шесто място – Мария

Мария е от древногръцки език се превежда като „ обичана “. Жената с това име се отличава с радостен манталитет и елементарно отношение към живота. Всички Марии притеглят шанса като огромни магнити и откакто са го получили в ръцете си, не пускат това благосъстояние до края на живота си.

Пето място – Анастасия

Всички Анастасии имат спокоен темперамент, оптимизъм и дарба да се приспособяват към всевъзможни житейски условия. Ето за какво не е изненадващо, че Сиси, по принцип, има огромен шанс в живота.

Четвърто място – Дария

В антична Гърция името Дария означавало победител. Това име дава на притежателката му известна враждебност. Затова Дария избира да не седи със скръстени ръце, чакайки шанса, а да си го завоюва сама!

Трето място – Ана

Жените на име Ана имат неизменност и трудолбие. Поради тази причина, даже в случай че шансът ги заобикаля, Аните благодарение на своето  неизменност сами реализират шанс в живота си!

Второ място – Елизабет

От антични времена девойките от кралските фамилии са били наричани с името Елизабет. Тази традиция се е развила с причина, тъй като Елизабет е в положение да притегли шанса към себе си, както цветето притегля пчели!

Първо място – Виктория

И в мъжките, и в женските транскрипции това име значи победител. Жените на име Виктория печелят доста победи през живота си, а самият шанс постоянно отива в техните ръце!

В умозаключение дано кажем, че името, въпреки и да въздейства върху ориста на човек, не е безспорна гаранция за неговия шанс. Затова не седете със скръстени ръце, тъй като шансът обича дейните хора!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР