Отборите на ЦСКА - София II и Левски II завършиха

...
Отборите на ЦСКА - София II и Левски II завършиха
Коментари Харесай

Дербито между ЦСКА и Левски при дублиращите отбори завърши 0:0

Отборите на ЦСКА - София II и Левски II приключиха при резултат 0:0 в дербито от 20-ия кръг на Югозападна Трета лига. " Червените " имаха по-добрите положения за гол, като един път и гредата избави отбора на Елин Топузаков.

Първата забавна обстановка се откри пред вратата на домакините. В 13-ата минута Борислав Рупанов засече с глава центриране от левия фланг, само че кълбото не попадна в очертанията на вратата на " алените ".

В 20-ата минута Илиян Димитров направи мощен пробив, след което пусна извеждащ пас към Георги Димитров, който шутира, само че право в ръцета на стража на Левски.

В 36-ата минута Антон Иванов съумя да се оправи майсторски с защитник на ЦСКА - София. Крилото пусна пас в наказателното поле към Борислав Рупанов, който отклони топката, която обаче се отби във футболист на " алените " и попадна в ръцете на Алекс Божев.

Отговорът на ЦСКА - София бе мигновен. Футболистите на Стамен Белчев направиха бърза офанзива. Петко Панайотов смъкна топката с глава към Георги Димитров, който стреля от близка отдалеченост, само че Йоан Загоров сподели извънреден инстикт, с който резервира мрежата си суха.

В 64-ата минута резервата Илиан Антонов центрира от десния фланг на точката на дузпата, където бе Петко Панайотов, който стреля, само че кълбото се отби в страничния дирек. При добавката Павел Жабов изпрати кълбото над вратата.

До края на срещата и двата тима се пробваха да стигнат до успеха, само че без триумф. По този метод " алените " останаха на четвъро място с актив от 29 точки. " Сините " пък са на осма позиция с 23 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР