Втородивизионният Спортист (Своге) разкри, че клубът е подал официална жалба

...
Втородивизионният Спортист (Своге) разкри, че клубът е подал официална жалба
Коментари Харесай

Спортист Своге подаде жалба срещу съдийството

Втородивизионният Спортист (Своге) разкри, че клубът е подал публична тъжба в съдийската комисия към БФС срещу рефера Петър Кузев и помощника му Александър Апостолов, които свириха дуела им с ЦСКА 1948 II, приключил с триумф на " алените " с 1:0 след късна дузпа.

Ето какво написаха от Своге:

" Ръководството на Спортист желае да осведоми футболната общност, че внесе публична тъжба в Съдийската комисия на БФС обвързвана с дейностите на основният рефер Петър Кузев и неговият асистент Александър Апостолов по време на дуела от Втора лига против ФК ЦСКА 1948 II.
 
Главният рефер Петър Кузев отсъди несъществуваща дузпа в даденото продължение на постоянното време, за която обърнахме внимание още след срещата и която на процедура реши крайния победител в мача. Страничният арбитър Александър Апостолов имаше чудесна позиция към ситуацията, само че все пак не реагира и одобри решението на своя сътрудник.

" Със своите отсъждания в обстановката, в края на футболната среща, считаме, че основният арбитър и първия помощник арбитър, повлияха директно на крайния резултат и очевидно ощетиха нашия тим. С актуалната тъжба молим към феърплей, почтена игра и призоваваме всичко да се взема решение на футболния терен. Нека всеки да понесе своите последици и санкции от нарушение на правилниците за почтена игра ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР