Отборите на ЦСКА и Левски от 90-те години до днес

...
Отборите на ЦСКА и Левски от 90-те години до днес
Коментари Харесай

Добруджа взе бронза в WINBET е-футбол лига, Левски и ЦСКА са на финал

Отборите на ЦСКА и Левски от 90-те години до през днешния ден се класираха за огромния край в WINBET е-футбол лига. Полуфиналните им срещи-реванш се изиграха онлайн нощес в студиото на Sportal TV, а незабавно след тях беше излъчен и мача за ¾ място в шампионата сред съставите на Локомотив (Пловдив) и Добруджа.

Въпреки упованията за елементарен реванш за ЦСКА на Пламен Димитров, след успеха с 4:1 в първия полуфинал против състава на Локомотив (Пд) на Петър Кушев, алените бяха един гол разлика от отпадането от финала на електронното състезание по футбол на България. Столичани поведоха още във втората минута посредством Пенев и крайният излаз от дуела изглеждаше в огромна степен предначертан. Петър Кушев, който играеше от Германия, обаче не мислеше по този начин и до края на първото полувреме поведе в резултата посредством Масоеро (36 мин.) и Муслимович (45+1 мин.). ЦСКА изравни посредством Бербатов в 70-ата минута, само че Локомотив съумя да направи резултата 4:2 с попадения на Муслимович (72 мин.) и Димитров (82 мин.). Петър Кушев се нуждаеше единствено от още един безмълвен гол, с цел да се класира на финала на WINBET е-футбол лига 2020, само че не съумя да означи още веднъж. Същевременно Бербатов се разписа за 4:3 в добавеното от виртуалния арбитър време.

В другата полуфинална среща-реванш Левски от 90-те години до през днешния ден на Цветомир Петров още веднъж надигра Добруджа на Емил Киров с резултат 3:0. Точни за сините бяха Сираков (29 мин.) и Иванов (78, 80 мин.). Тимът от Добрич се показа чудесно в този мач и опонираше почтено на противника си, само че както и в първата полуфинална среща не съумя да означи основаните голови положения.

Веднага след класирането на ЦСКА и Левски за огромния край на WINBET е-футбол лига, Локомотив (Пловдив) и Добруджа изиграха извънредно трагичен мач за ¾ място. Петър Кушев и Емил Киров не съумяха да си отбележат нито едно попадение в постоянното време. Първият гол беше дело на Михалевич от Локомотив в 13-ата минута на първото продължение. Въпреки непрекъснатите си офанзиви и сполучливата преса в половината на противника, Добруджа не съумяваше да означи гол, като даже пропусна и дузпа в последните минути на второто продължение. Изравнителното попадение пристигна чак в 120-ата минута, откакто Митев излезе самичък против вратаря на противника и осъществя.

Двамата противници резервираха равенството и при осъществяването на 5 дузпи от всеки тим, откакто съумяха да вкарат едвам по два пъти. Емил Киров обаче беше по-хладнокръвен и съумя да означи първата дузпа при директната елиминация, до момента в който Кушев пропусна и по този начин съставът на Добруджа завоюва бронза в WINBET е-футбол лига.

Електронното състезание по футбол на България се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV. Финалните дуели от шампионата ще бъдат излъчени през днешния ден от 21:00 часа. Повече информация за WINBET е-футбол лига 2020 бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР