Отборите на Манчестър Сити и Челси виждат нападателя на Интер

...
Отборите на Манчестър Сити и Челси виждат нападателя на Интер
Коментари Харесай

Ман Сити и Челси имат резервен вариант при неуспех с Халанд

Отборите на Манчестър Сити и Челси виждат нападателя на Интер Ромелу Лукаку като идеалния авариен вид, в случай че не съумеят с привличането на звездата на Борусия Дортмунд - Ерлинг Халанд през лятото, написа „ Eurosport “.

Смята се, че лондончани са разпознали норвежеца като своята съществена цел за идния трансферен прозорец, само че в случай че не съумеят да подпишат звездата на „ вестфалци “, тогава вниманието им ще бъде ориентирано към Лукаку. Дортмунд не желае да загуби елементарно Халанд и са определили цена от 180 милиона евро за своя нападател.

Ман Сити пък ще търси заместител на Сердхио Агуеро, откакто разгласи в понеделник, че аржентинецът ще напусне в края на сезона. Халанд също е първи избор на мениджъра Хосеп Гуардиола, само че Лукаку наподобява като превъзходен авариен вид и за „ жителите “.

Според слуховете, белгийският нападател може да напусне Интер през лятото и източници настояват, че това в действителност може да е по този начин, в случай че комплицираното финансово положение на клуба не се усъвършенства скоро. Понастоящем Интер е на върха в Серия А и сигурно не желае да загуби индивида, който е отбелязал 25 гола в 34 мача през този сезон. Те обаче осъзнават, че напускането може да стане факт, в случай че не получат краткосрочни вложения, които да им оказват помощ в комплицираната обстановка, в която се намират.

Лукаку беше състезател на Челси сред 2011 и 2014 година, само че записа единствено 10 участия, като беше пращан чартърен в Уест Бромич Алибън и Евертън. „ Карамелите “ го купуват през 2014, а три години по-късно белгиецът мина в Манчестър Юнайтед. Интер пък го закупи през лятото на 2019 година.

̶E̶r̶l̶i̶n̶g̶ ̶H̶a̶a̶l̶a̶n̶d̶

Is Romelu Lukaku the second-best option to the Borussia Dortmund striker?
— Eurosport UK (@Eurosport_UK)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР